Warning: Illegal string offset 'post_thumb' in /home/franka/public_html/wp-content/themes/profitstheme_11/lib/layouts/html.php on line 48

Franka Peels

Beste Collega Netwerk Marketer,

Je bent waarschijnlijk op mijn site terechtgekomen omdat je meer informatie zoekt over wie ik ben en wat ik doe.

Op deze pagina lees je wie ik ben en wat ik doe.
en vooral zodat je je voordeel kunt doen met New Economy Marketing Technieken die je helpen om je home based business naar een hoger level te brengen.

Achtergrond….

Ik ben geboren en getogen in Valkenswaard waar ik nog steeds woon.
Ik kom uit een familie van ondernemers en van kleins af aan is het ONDERnemen mij er met de paplepel ingegoten.
Van allebei mijn ouders heb ik vooral geleerd om mijn dromen te volgen, door te zetten en gewoon weer op te staan na een tegenslag.

Ik had mijn eerste Netwerk Marketing ervaring in 1996 en ging daarmee gigantisch onderuit.
In 2002 startte ik opnieuw met netwerk marketing en was er van overtuigd dat het ditmaal wel ging lukken.
De producten waren geweldig ( iedereen had dit nodig!!) en het compensatieplan zag er heel goed uit.
Ik was er dan ook vast van overtuigd dat ik binnen 2 tot 3 jaar nooit meer zou hoeven werken. ( dat was in ieder geval het plaatje wat ik voorgeschoteld kreeg)
Ik deed precies wat me verteld werd, volgde elk advies, las elk boek ( ik heb inmiddels een aardige bibliotheek)
luisterde naar elke cd die me verder kon helpen, gaf kapitalen uit aan cursussen, ging naar elke training en groot evenement om die ene “magische formule” te vinden waardoor het voor mij ook zou gaan werken.
Maar uiteindelijk koste het me alleen maar geld.

Het zou een understatement zijn om te zeggen dat ik gefrustreerd was:
“ Wat deed ik dan toch verkeerd, waarom lukte het voor mij niet, en voor anderen wel.
Wat hebben zij anders gedaan dan Ik doe??” ( waarschijnlijk herkent u zichzelf hier wel in )

Mijn keerpunt kwam toen mijn oudste van, op dat moment, 5 tegen me zei:
“Mama, moet je nu alweer weg, je werkt toch eigenlijk thuis, en je bent bijna nooit thuis.
Je hebt nooit tijd om iets met ons te doen, je moet altijd werken, werken, en nog eens werken.”

AUW!, dat deed even zeer zeg, en dat was een behoorlijke wake up call.

Ik realiseerde me dat er een andere manier moest zijn en vooral dat als ik bleef doen wat ik tot dan toe gedaan had, het niet meer dan normaal was dat ik de resultaten zou blijven behalen die ik behaalde.

Ik ging op zoek naar de werkelijke  Marketing Technieken  en Strategieën die bedrijven en de succesvolle netwerk marketers gebruiken en toestaan om enorme bedragen te genereren en bestudeerde marketing van binnen uit.

Hoe te communiceren met prospects, de psychologische stappen in een marketingproces, en vooral hoe de gewone man of vrouw zonder universitaire of HBO opleiding, via simpele methoden en technieken een succesvol bedrijf kan opbouwen volledig vanuit huis, en daarbij het inkomen kan creëren waar hij of zij naar op zoek is.

Ik werd een spons om alles te absorberen en vooral toe te passen.
De resultaten bleven dan ook niet lang uit en in minder dan een jaar ging ik van minder dan € 1000,00 p.m naar meer dan € 100.000,00 p.j

De technieken die me geleerd werden zijn simpel en vooral direct toepasbaar door iedereen op elk product of in elk Netwerk Marketing Bedrijf.
Ongeacht iemands ervaring, opleiding of achtergrond.

Sinds 6 jaar begeleid ik nu mensen over de gehele wereld om hen te helpen deze exact zelfde technieken toe te passen op het product of Netwerk Marketing bedrijf waar zij mee werken.

Ongeacht wat iemands doelen zijn of dat nu een paar honderd euro per maand is, een fulltime inkomen vanuit huis, of dat je dat enorme inkomen wenst.
Het ligt allemaal binnen handbereik door het simpele stappensysteem toe te passen wat we je aanreiken.
Geen bla bla, geen vage beloftes om binnen de kortst mogelijke tijd miljonair te worden, gewoon gezond verstand en openheid vanaf dag één in wat wel en niet mogelijk is, en vooral hoe dat te doen.
Mooie beloftes en woorden laten geen inkomens groeien. Eerlijkheid in zaken , een no nonsens mentaliteit en aanpakken wel.

Kijk, ik ben niets anders dan wie dan ook. Net als ieder ander heb ik mijn goede en minder goede eigenschappen. En mijn productieve en minder productieve dagen.

Ik ben alleen altijd te eigenwijs geweest om op te geven, en heb er voor gekozen om wegen te bewandelen die vele anderen niet bewandelen.
Mijn succes kwam niet van de ene dag op de andere, het kwam door vallen en opstaan en doorgaan waar de meesten de handdoek in de ring zouden gooien.
En door energie en tijd te steken in mensen die meer wisten dan ik wist, en van hen de psychologie achter het koopgedrag van mensen te leren begrijpen en implementeren, in één op één gesprekken, op je website of in welke andere vorm van communicatie dan ook. Wanneer je begrijpt wat het is dat mensen triggered om te kopen dan kun je zoveel klanten maken of mensen inschrijven als je maar wilt. En dat is exact waar ik mensen in ( netwerk) marketing help.

Tot Slot.

Ik wil je bedanken voor het lezen van deze informatie.
Hopelijk weet je nu iets meer over wie ik ben en wat ik doe,zodat je zeker bent dat je met een echt en alledaags persoon werkt.

Toegewijd aan jouw Netwerk Marketing Succes

 

franka peels

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Franka Peels

 

Wanneer je vragen hebt over je MLM Business neem dan contact met me op via het contact formulier.