Warning: Illegal string offset 'post_thumb' in /home/franka/public_html/wp-content/themes/profitstheme_11/lib/layouts/html.php on line 48

Mona Vie – Makkelijke Lead Generatie

Hoe genereer je leads voor je Mona Vie business?

Als je wil dat je Mona Vie business groeit, is de eerste stap die je moet ondernemen het genereren van leads: en wanneer ik het heb over het genereren van leads, heb ik het over het genereren van je eigen, hoog gekwalificeerde leads die bijna zeker eindigen als klanten of distributeurs in je downline. Dus schrap het idee dat je achter vrienden aan moet jagen of leads online moet kopen. Welke serieuze marketeer koopt er nu leads die meermalen zijn doorverkocht?

De beste en makkelijkste manier om leads te genereren voor je MonaVie Nederland business, is om je eigen leads online te genereren.
En terwijl er vele manieren zijn om gratis online leads te genereren, is er niet een zo gemakkelijk als bloggen. Het enige wat je hoeft te doen is inhoud maken, mensen naar je site te leiden en een goed bod te doen, en je blogbezoeker schrijft zich automatisch in op je opt in emaillijst. Zomaar!

Nu kan ik me alleen maar voorstellen hoe gemakkelijk het lijkt, en dat is het ook, maar je hoeft mij niet op mijn woord te geloven.
Er is veel dat je moet doen om er zeker van te zijn dat je dit doel bereikt. Hier zijn een paar tips om er zeker van te zijn dat je het meeste haalt uit je Mona Vie marketing blog:

Los problemen op en deel inhoud.

Er zit een verschil tussen een blogpost en een persbericht. En als je prospects af wil schrikken, moet je vooral persberichten op je MonaVie Blog posten.
Nieuws en informatie over je Mona Vie netwerk marketing business en producten zijn misschien niet spannend voor jou, maar dat geldt niet voor je lezers. Leg de focus van de inhoud van je blog op het oplossen van problemen en deel bronnen met potentiële klanten. Geef informatie die je lezers interessant vinden en converteer regelmatige bezoekers en leads hierdoor.

Mona Vie

Wees consistent

De helft van het bloggen is het weggeven van geweldige informatie, de andere helft is consistentie. De versheid van de bloginhoud is de reden waarom mensen de blog leuk vinden (zowel mensen als zoekmachines). En je hoeft niet eens dagelijks te posten, zorg gewoon dat je je goed voelt bij de consistentie en regelmaat. Een of twee posts per week moet genoeg zijn.

Zorg voor geweldige titels

Succesvolle bloggers spenderen meer tijd aan het nadenken over een titel, dan het schrijven van een post. Elke post geeft je Mona Vie marketing blog een nieuwe pagina en een nieuwe kans om verkeer binnen te brengen. Haal het meeste uit elke kans.

Leer SEO

Slechte SEO = geen verkeer = geen leads = geen business. Dus leer de zoekmachine optimalisatie kennen, zowel op de pagina als weg van de pagina.

Zijn we klaar om je Mona Vie downline te laten exploderen? Doe mee met mijn MLM marketing training om meer gratis tips te leren die bijdragen aan MLM succes. Je hoeft alleen het formulier hier onder in te vullen. Succes!

Leer vandaag nog om een Succesvolle Monavie  Business op te bouwen door waarde te geven in alles wat je doet, en je kunt zoveel mensen inschrijven als je maar wilt. Meld je nu aan voor de gratis MLM training en start met het laten groeien van je Monavie Downline op een eenvoudige wijze.

Mona Vie op facebook

Tagged As: