Warning: Illegal string offset 'post_thumb' in /home/franka/public_html/wp-content/themes/profitstheme_11/lib/layouts/html.php on line 48

Herba Life – 3 Sociale Media Lead Generatie Tips

Hoe belangrijk is sociale media voor jouw Herba Life business?

Als je een paar jaar geleden gevraagd had of ik op Facebook zat, had ik je een blik gegeven die leek te zeggen “Ben ik twaalf of zo?!”
Wie had gedacht dat ik je hier vandaag zou vertellen waarom je sociale media marketing mee moet nemen in je Herbalife lead generatie strategie,
maar ook dat ik je tips zou geven over hoe je er het meeste uithaalt?

Het is interessant hoe het internet opnieuw definieert hoe mensen zaken doen, iets wat een paar jaar geleden nog niet voor te stellen was.
Door je business online te krijgen, vergroot je je kans op succes met wel honderd keer.
Dit is zeker zo met MLM businesses, want je kan oneindig veel leads genereren en ze allemaal voorbereiden op een verkoop via sociale media.
Je zal dit echter niet bereiken als je niet weet hoe je dat doet. Hier zijn een paar tips om je te begeleiden.

Relaties opbouwen is de sleutel tot succes

Gezien de lange verkoopcyclus van een netwerk marketing business, zijn relaties (in plaats van gewone leads) het levensbehoud voor je Herbalife Online business. Dus ga niet gewoon op zoek naar leads, maar in plaats daarvan ga je een persoonlijke relatie aan met je potentiële klanten en distributeurs bij je in de buurt. Gebruik sociale media om de behoeften, zoals afvallen met Herbalife, van de klant te begrijpen en bouw sterke connecties met ze op, geef ze bruikbare informatie en bouw een sterke relatie op die verder gaat dan alleen het maken van een snelle verkoop.

Inhoud is belangrijk.

Inhoud is verreweg de belangrijkste lead generatie, en een relatie opbouwen is een stuk gereedschap dat je nodig hebt met betrekking tot het opbouwen van je business. Echter, wat je deelt mag niet over jou gaan, maar over de behoeften van je klanten.
Het moet advies zijn en problemen oplossen. Door het uitgeven van bruikbare informatie en Herbalife ervaringen te delen met potentiële klanten en business partners zet je jezelf weg als een expert en oplosser van problemen; en dat is het soort persoon waarnaar ze op zoek zijn.

Denk eraan dat je inhoud hebt die je publiek door je landingspagina’s heen haalt, want lead generatie is het belangrijkste doel van de campagne.
Geef bruikbare informatie en mensen zullen je zien als een businessleider die hun behoeften duidelijk begrijpt.

Herba Life

Gebruik het luisteren met sociale media en gereedschap om zaken in de gaten te houden.

Het belangrijkste is om er zeker van te zijn dat je je met de juiste mensen verbindt; tools om sociale media in de gaten te houden, zoals keyword tools, kan je helpen bij het identificeren van de meest gebruikte zoekwoorden en belangrijke zinnen die in discussies in jouw niche worden gebruikt.
Dit helpt je op jouw beurt om deze discussies te lokaliseren zodat je erin mee kan doen.

Nu dat je weet wat je moet doen, hoe zou je dit in de praktijk aanpakken? Schrijf je in voor mijn gratis MLM training hieronder en krijg een praktische aanpak in sociale media marketing en meer hulp om je business in een paar weken te laten groeien. Tot ziens!

Leer vandaag nog hoe je jouw Herbalife downline explosief gaat laten groeien.
Meld je nu direct aan voor de gratis MLM Insider Succes Training.
De lessen zijn eenvoudig te volgen, direct toepasbaar en brengen snel resultaat.

Tagged As: