Warning: Illegal string offset 'post_thumb' in /home/franka/public_html/wp-content/themes/profitstheme_11/lib/layouts/html.php on line 48

MLM Netwerkmarketing – Tips Om De Verkoop Te Sluiten

Hoe een MLM Netwerkmarketing Business op te bouwen?

Veel mensen zullen je vertellen hoe makkelijk het is om een enorme MLM netwerkmarketing business te bouwen en om een fortuin te verdienen in een korte tijd, maar ze vertellen je niet hoe je die enorme business moet bouwen.

En dat is de reden waarom je dit artikel leest. Je bent op zoek naar Tips om een verkoop te sluiten, of niet?
Ik zal je deze tips geven… of je tenminste vertellen wat ik doe om makkelijk deals te sluiten met mijn Multi-Level Marketing prospects.

Maar voordat ik dat doe, wil ik er zeker van zijn dat je begrijpt wat “sluiten” is. Dus, wat is sluiten?  Is het dat moment waar je prospects converteert of ze verliest? Kan het een proces zijn? Net als de meeste nieuwe distributeurs, weet ik zeker dat je de neiging hebt om “ja” te zeggen tegen de eerste twee suggesties. En dat is de reden waarom de meeste MLM netwerkmarketing distributeurs falen in het sluiten van een verkoop.

Dat brengt me bij de eerste tip tot het sluiten van een verkoop. En dat is: het begrijpen dat sluiten geen evenement is, maar een proces.
Wat je moet doen en zeggen in het verkoop proces en de presentatie daarvan, heeft een grote invloed op het sluiten.
Als je presentatie saai is, of het heeft de aandacht van je prospects niet getrokken, kan je er zeker van zijn dat ze al besloten hebben om NIET meer naar je te luisteren.

Dus wat moet je doen, lang voordat je aan het sluiten toekomt? Er zijn drie dingen die ik belangrijk vind, en dat zijn:

MLM Netwerkmarketing

          Vragen en luisteren – Stel vragen en luister goed naar hun problemen en opinies. Dit zal je helpen bij je plan en bereidt je presentatie voor die aan gepast is op individuele prospects.

          Goede presentatie – Grijp de aandacht van je prospects door ze te laten zien dat je iets hebt wat zij nodig hebben.
Breng de voordelen van de producten van jouw MLM Marketing Business naar voren en laat zien hoe de producten hun leven kunnen verbeteren.

          Bouw een band op tussen jou en je prospects – Echte communicatie gebeurd niet tenzij je elkaar aardig vindt.

Als je deze drie dingen hebt bereik, zal het “sluiten” alleen draaien om het bekijken van alle informatie die wordt gepresenteerd door de producten van jouw MLM netwerkmarketing bedrijf, met de nadruk op hoe het product de potentiëlen kan helpen (of met andere woorden, zorgen dat zij het product op dezelfde manier als jij zien), het beantwoorden van vragen, en het belangrijkste: VRAGEN OM EEN VERKOOP. Simpelweg omdat je prospects je begrijpen, is dat geen zekerheid dat ze zullen vragen of ze het product kunnen kopen. Onderneem een brutale stap en vraag om een verkoop!

Wat als ze bezwaar hebben? Wat als ze nee zeggen tegen je aanbod? Wat moet je dan doen?
Het antwoord op deze en andere vragen vindt je op mijn GRATIS MLM netwerkmarketing training hieronder. Vul het formulier in en schrijf je in. Met vriendelijke groet!

Leer vandaag nog om een Succesvolle MLM Netwerkmarketing Business op te bouwen door waarde te geven in alles wat je doet, en je kunt zoveel mensen inschrijven als je maar wilt. Meld je nu aan voor de gratis MLM training en start met het laten groeien van je business op een eenvoudige wijze.

MLM Netwerkmarketing op facebook

Tagged As: