Warning: Illegal string offset 'post_thumb' in /home/franka/public_html/wp-content/themes/profitstheme_11/lib/layouts/html.php on line 48

Marketing Training – Stop Met Verkopen En Begin Met Vermarkten

Op zoek naar de beste MLM marketing training?

Hier is de beste les van alles: Stop met het verkopen en begin met vermarkten!
Het feit dat jij en je team van distributeurs
verkopen moeten  sluiten om tenminste wat te verdienen in je multilevel marketing business is
niet te ontkennen, maar verkopen worden niet gesloten door het daadwerkelijk te verkopen, maar door te vermarkten!

Nu weet ik dat je je waarschijnlijk afvraagt wat voor logica ik volg (als ik er al een volg), maar lees verder voordat je een oordeel velt.
Wanneer ik het over “verkopen” heb, praat ik over naar buiten gaan en proberen de eerste de beste persoon die je tegenkomt over te halen om jouw producten te kopen. Misschien is het beste voorbeeld van iemand die “verkoopt”, die van de verkoper van een tweedehands auto die je hele dag verknoeit omdat hij je een auto probeert te verkopen waar je geen interesse in hebt. Vervelend, he?
Helaas is dat wat veel netwerkmarketeers vaak doen, zelfs zonder dat ze het zelf in de gaten hebben. Geen wonder dat in deze industrie 97% faalt!

In een marketing training  adviseer ik mensen altijd om hun producten en business te vermarkten  in plaats van te “verkopen” zodat het daadwerkelijke sluiten van de verkoop een stuk eenvoudiger wordt.

Wat is vermarkten, en wat is het verschil met verkopen?

Verkopen is het “duwen” terwijl vermarkten meer een geval van “trekken” is. Bij verkopen duw je de prospects om je product te kopen, iets wat ongeveer 90% van de tijd niet gebeurt; terwijl je bij marketing prospects naar het product toe trekt zodat ze het uiteindelijk kopen, iets dat bijna altijd gebeurd.

Marketing Training

Hoe “trek” je de prospects naar je product???

Dit is misschien wel de hamvraag in dit stukje marketing training. Mensen hebben eindeloze problemen en ze zijn altijd op zoek naar oplossingen. Je prospects hebben problemen. Ze hebben behoeften en er is iets wat ze nodig hebben. Ze willen de kwaliteit van hun leven verbeteren. Aan de andere kant hebben jouw Multi Level Marketing producten veel voordelen, de meeste daarvan vormen de oplossingen waar je prospects naar op zoek zijn.

Maar hoe presenteer je de voordelen (oplossingen) op zo’n manier om een verkoop te sluiten? Wat moet je zeggen? Hoe zeg je het?
Ik geloof in een praktische aanpak die de beste Web Marketing Training vormt die iemand maar kan geven omdat het altijd beter is om te begrijpen hoe je iets doet, in plaats van het verteld krijgen wat je  moet doen. Nietwaar? Inderdaad. 

Succes!

Als je nog geen stap voor stap plan hebt om je Netwerk Marketing Business efficiënt en effectief te laten groeien,
m
eld Je Dan Nu Aan Voor De GRATIS Internet Netwerk Marketing Training.

Marketing Training op facebook

Tagged As: