Warning: Illegal string offset 'post_thumb' in /home/franka/public_html/wp-content/themes/profitstheme_11/lib/layouts/html.php on line 48

Foreverliving – 3 Tips Om Meer Prospects In Te Schrijven

Wat is belangrijk voor jouw Foreverliving business?

Het closen van je prospects is vast en zeker het belangrijkste als het aankomt op de groei van je Foreverliving netwerk marketing business.
Als je je prospects niet closed, zul je geen klanten werven of  nieuwe distributeurs in je downline inschrijven en zul je dus geen geld verdienen.
Als je je Foreverliving MLM business  wilt op bouwen, moet je leren hoe je prospects te closen.
En hoe doe je dat? Hoe ga je prospects converteren naar klanten of distributeurs ?
Dat is precies wat ik wil dat we samen uitzoeken.

Als je het mij vraagt zou ik je vertellen dat het closen van je FLP Nederland prospects zal vereisen dat je jezelf positioneert als een leider en expert die klaar staat om zijn prospects te helpen bij het verbeteren van de kwaliteit van hun leven?
En ze dan door een goed opgezet en georganiseerd verkoop proces te leiden. En hoe doe je dat?
Volg hieronder mijn 3-stappen formule en zie hoe het werkt. Het werkt voor duizenden andere marketeers en er is geen enkele reden waarom het jou niet zou helpen bij het laten groeien van jouw Forever Living Products business.

Foreverliving

Hier gaan we. . .

# 1: Bied je bedrijfs-oplossingen aan.

Ik had kunnen zeggen “laat ze je producten zien”of ” bied je business kans aan” maar ik kies er bewust voor om te zeggen “bied je
bedrijfs-oplossingen aan”. Dat is het hele verschil tussen een leider en een wanhopige verkoper. Leiders lossen problemen op, terwijl wanhopige verkopers slechts op een commissie uit zijn. Om je prospects je Foreverliving products te laten kopen of zich in te laten schrijven als distributeur, moet je ze laten zien dat je de oplossingen hebt die ze zoeken. Dus onderzoek je producten en Foreverliving zakelijke kansen, het identificeert de oplossingen en presenteer ze (en niet de producten en de mogelijkheid) aan je prospects.

# 2: Beantwoord vragen en overkom bezwaren
Wanneer een prospect een vraag stelt over je Foreverliving products of zakelijke mogelijkheden, dan is dat een directe indicatie dat ze geïnteresseerd zijn en moet je er het beste van maken. Beantwoord het op de best mogelijke manier. Wanneer je prospect met wat bezwaren komt wil dat nog niet zeggen dat ze je Foreverliving products niet willen. Ze hebben gewoon wat meer informatie nodig om hen te helpen een beslissing te nemen. Zoek uit wat de oorzaak van het bezwaar is en handel daarnaar.

# 3: Vraag om die verkoop.
Het geïnteresseerd krijgen van je prospects is één ding, er voor zorgen dat ze kopen is iets anders. Dus met het overwinnen van de bezwaren, is het noodzakelijk om te vragen om de verkoop (uiteraard zonder wanhopig over te komen). Ofwel dit of falen. Punt!

Dit is het ‘wat’  gedeelte. Meld je nu direct aan voor de Gratis Foreverliving MLM training voor het “Hoe” gedeelte.

Begin vandaag nog met het opbouwen van jouw Foreverliving business!

Leer om de beste Foreverliving prospects aan te trekken  door waarde te geven in alles wat je doet, en het opbouwen van een relatie gebaseerd op vertrouwen, en je kunt zoveel mensen per week inschrijven in je business als je maar wilt.
Start vandaag nog met leren aantrekken van tientallen gekwalificeerde Foreverliving prospects per week en meld je nu aan voor de MLM Insider Succes Training.

 

 

 

 

 

 

 

Tagged As: