Warning: Illegal string offset 'post_thumb' in /home/franka/public_html/wp-content/themes/profitstheme_11/lib/layouts/html.php on line 48

Organo Gold- De Geheimen Om Meer Inschrijvingen Te Creëren

Je hebt een prospect die grote interesse heeft getoond in je Organo Gold producten en je denkt dat je een goede relatie met hem hebt opgebouwd. Je gesprekken zijn altijd levendig en je relatie geeft duidelijk aan dat er een deal klaar is om te worden afgesloten. De aansluiting lijkt echt voor enige tijd en je prospect is ervan overtuigd dat je iets hebt wat hij nodig heeft. Dan ineens hoor je niks meer van je prospect en dat is het dan.
Je bent hem kwijt. . . Alweer!

Waar ben je de fout ingegaan? Heb je iets gemist? Heb je iets gezegd waardoor hij van gedachte is veranderd? Geloof me, als ik de antwoorden op deze vragen had zou ik niet aarzelen om ze je te geven. Maar wat is het nut? Gedane zaken nemen geen keer.

Laten we je een nieuw 4 stappen plan geven om je Organo Gold prospects in te schrijven.

Het is nog niet voorbij totdat je  alle opties hebt uitgeput.
Ik verwacht ook niet dat het voorbij is na het toepassen van deze tips. Laten we eens kijken!

Organo Gold

# 1: Praat minder, luister meer.
Laat het hele verhaal over hen gaan. Stel vragen, luister scherp. Ontdek wat je prospect doet, welke doelen heeft hij en waarom heeft hij ze niet bereikt. Begrijp zijn grootste problemen en verlangens en ontdek wat hij nodig heeft.

# 2: Problemen – oplossingen – voordelen
Wat je zegt tegen je prospect moet draaien om het identificeren van problemen, oplossingen suggereren en eigenlijk het aanbieden van die oplossingen (die toevallig de voordelen van je Organo Gold producten zijn). Gebruik voorbeelden, verhalen en statistieken indien mogelijk om je claims te bekrachtigen. Leg eenvoudigweg uit hoe je ze kunt helpen. We gaan verkopen. . . Maar nog niet. Deze stap gaat erom je prospect te laten begrijpen wat er in zit voor hem.

# 3: Pak de koe bij de horens
Zodra je ervan overtuigd bent dat je prospect begrijpt wat het voordeel voor hen is van je deal (je kunt nooit te zeker zijn), is het tijd om uit te zoeken of ze het ook echt begrijpen. Vraag hem “Stel dat ik “X” voor je doe, zou je dat helpen je problemen op te lossen of je helpen je doelen te bereiken?” Als je een ja krijgt, kun je door naar de laatste stap, krijg je een nee dan heb je nog een bezwaar wat je dient te weerleggen.
Ga terug naar stap 1. Misschien heb je niet goed begrepen wat zijn behoeften zijn. Neem je tijd. Praat minder, luister meer.

# 4: Ga voor de “Trial Close” Het is altijd veilig om te veronderstellen dat je prospect je Organo Gold Nederland producten wil  kopen als ze hebben aangegeven dat deze hen kunnen helpen. Dus in plaats van te vragen of hij wil kopen, vraag hem waar hij de Organo Gold producten geleverd wil hebben!

Kan niet makkelijker dan dit, toch?

Meld je aan voor de Gratis MLM training om te ontdekken waarom het bouwen van uw Organo Gold bedrijf geenzware taak hoeft te zijn.

Leer vandaag nog hoe je jouw Organo Gold  Business explosief gaat laten groeien.
Meld je nu direct aan voor de gratis Organo Gold Insider Succes Training.
De lessen zijn eenvoudig te volgen, direct toepasbaar en brengen snel resultaat.

 

 

 

 

 

Organo Gold op facebook

Tagged As: