Warning: Illegal string offset 'post_thumb' in /home/franka/public_html/wp-content/themes/profitstheme_11/lib/layouts/html.php on line 48

MLM – Wat Je Upline Je Niet Vertelt

Wat moet je doen om een goede MLM distributeur te worden ?

De MLM industrie is een geweldige business waarin je een fortuin kunt verdienen en de financiële zekerheid kunt verzekeren waar je al zo lang naar op zoek bent. Fast forward naar de realiteit en alles wat je kunt vinden in de MLM industrie zijn duizenden gedesillusioneerde distributeurs die hard werken om een verkoop te kunnen realiseren, laat staan het werven van een nieuwe distributeur in hun downline. Ik weet dat hier niets geweldigs aan is maar ik blijf erbij – Multi Level Marketing is bedoelt als een geweldige kans en het is eigenlijk voor mensen die weten wat ze moeten doen om top verdieners te worden.

Ik weet wat je upline je blijft vertellen – dat het zeer eenvoudig  is om te slagen in Multi Level Marketing. Het enige wat je hoeft te doen is een lijst te maken van vrienden, collega’s, familieleden, buren. . . Je weet wel, mensen om je heen. Zij zijn de makkelijkste om mee te praten en je hoeft niet bang te zijn. Praat met hen over je MLM zakelijke mogelijkheden en producten. Overtuig ze om mee te doen met de business en je bent klaar.

MLM

Dus je gaat praten met mensen die je kent en naarmate de tijd verstrijkt, besef je dat het niet zo makkelijk is als je dacht dat het zou zijn.
Of beter gezegd – het is niet zo makkelijk als je verteld werd dat het zou zijn. Je voelt je behoorlijk teleurgesteld, maar je wilt wel slagen in MLM. Vroeg of laat begint iedereen je te vermijden en als je wanhopig wordt, begin je met het bespringen van iedereen die zich binnen drie meter van je bevindt. Hoe harder je probeert hoe verder de mensen zich van je terugtrekken . En wat gebeurt er aan het einde van dit alles? Het mislukt !

Dus wat zou je upline niet hebben verteld?

– Dat je warme markt makkelijk is om mee te praten, maar niet dat dat de juiste markt is voor je MLM Bedrijf en producten.

– Dat het onmogelijk is om iemand te overtuigen om een product te kopen of zich aan te sluiten bij je MLM Business, vooral als ze het niet
nodig hebben.

– Dat de beste aanpak in multilevel marketing is om op zoek te gaan naar mensen met een echt verlangen naar je oplossingen en deze oplossingen aan hen te presenteren.

– Dat MLM gaat over het opbouwen van relaties en niet alleen om reclame producten.

– Dat je niemand zal inschrijven, tenzij je weet hoe de juiste woorden voor de juiste persoon te kiezen en ze op het juiste moment te zeggen .

Zoals het er nu uitziet, lijkt het erop dat je nog een aantal serieuze zaken te leren hebt.

Leer vandaag nog om een Succesvolle MLM Netwerk Marketing Business op te bouwen door waarde te geven in alles wat je doet, en je kunt zoveel mensen inschrijven als je maar wilt. Meld je nu aan voor de gratis MLM training en start met het laten groeien van je business op een eenvoudige wijze.

 

 

 

 

MLM op facebook

Tagged As: