Warning: Illegal string offset 'post_thumb' in /home/franka/public_html/wp-content/themes/profitstheme_11/lib/layouts/html.php on line 48

Amway MLM – 4 Copywriting Tips Om Je Bedrijf Op Te Bouwen

Als je weet wat copywriting met zich meebrengt dan moet je toegeven dat het erg moeilijk wordt om je Amway business te laten groeien zonder de nodige vaardigheden. Je zult in staat moeten zijn om  kwalitatief goede copy te schrijven om verkoopleads te genereren en deze daadwerkelijk om te zetten in verkopen. Je moet weten hoe de juiste boodschap te creëren, om het even welke doelgroep je in gedachten hebt.
Om die reden moet je tekst  relevant, interessant en boeiend zijn.

Hoe goede copy te schrijven voor je Amway business.

1. Spreek rechtstreeks tot je doelgroep.
Omdat je je publiek om wilt zetten in klanten voor je producten, moet je je richten op je doelgroep en niet op jezelf of  je Amway bedrijf en producten. Praat niet over jezelf en laat het helemaal om je publiek draaien. Ze zijn op zoek naar oplossingen en ze willen weten hoe je ze kunt helpen. Dus maak het je taak om deze oplossingen te bieden. Je tekst moet iets zijn als “Bent u op zoek naar…”. . .? “Of” Als je wilt. . . “

Amway MLM

2. Adjectieven zijn niet de beste in marketing
Het maakt niet uit hoe goed je Amway producten zijn, het gebruik van ‘beste’, ‘excellent’ en ‘meest prachtige’ in dezelfde zin om hetzelfde te beschrijven zal mensen alleen aan het twijfelen brengen of het echt zo goed is. Te veel adjectieven zullen alleen maar leiden tot onnodige hype en halen een flink stuk van  van de betekenis.

3. Wees specifiek
 In plaats van te zeggen hoe geweldig  je Amway producten zijn, zeg je WAAROM ze zo geweldig zijn . Geef niet alle informatie over je producten van de eigenschappen tot de chemische samenstelling! Vertel datgene wat belangrijk is en de besluitvorming beïnvloed.

4. Maak je niet te veel zorgen over grammatica
Grammatica brengt geen klanten binnen voor je Amway producten; de juiste dingen zeggen op de juiste manier wel. Het belangrijkste is natuurlijk overkomen en op de zelfde wijze een connectie te maken met je publiek. Dus schrijf op exact dezelfde manier waarop je spreekt. Breek paragrafen en zinnen in stukken om de leesbaarheid te verhogen. Als het breken van grammaticaregels de prijs is die moet worden betaald om uw Amway Nederland business te laten groeien, dan zij het zo.

Met deze tips bouw je zeker een succesvolle Amway business !

Wanneer jij nog geen stap voor stap Amway succesplan hebt voor jouw business, meld je dan nu aan voor
de GRATIS Amway insider succes training.
De lessen zijn simpel, eenvoudig te volgen en direct toe te passen in jouw business.

 

 

 

 

 

 

Amway op facebook

Tagged As: