Warning: Illegal string offset 'post_thumb' in /home/franka/public_html/wp-content/themes/profitstheme_11/lib/layouts/html.php on line 48

Juice Plus – 4 Wervings Tips Om Je Business Op Te Bouwen

Werving…. wanneer het goed wordt gedaan, kan dat je kans op succes in je Juice Plus business aanzienlijk verhogen.

Hoe te werven voor je Juice Plus business ?

1.Kwalificeer je prospects.

Al trek je misschien wel honderden prospects aan door je Juice Plus marketing blog en lead capture paginas, ze zullen niet allemaal gekwalificeerd zijn om potentiële lead in  jouw Juice Plus marketing blog te zijn. Sommige zullen zich inschrijven op jouw email lijst om je gratis “kado” te krijgen, terwijl anderen alleen nieuwsgierig zijn naar wat er volgt nadat ze zich hebben ingeschreven.
Echter, er zijn er ook bij die echt interesse hebben in de oplossingen die jij te bieden hebt; en dit zijn het soort prospects waarnaar je op zoek bent. Dus kom er achter waar je prospects naar op zoek zijn om er zeker van te zijn dat je alleen de serieuze onder hen opvolgt.

2. Ga eerst op zoek naar klanten.

Ik weet dat je gelooft dat je Juice Plus business alleen groeit als je downline distributeuren werft, maar wat gebeurt er als je tien mensen werft die niets verkopen? Verdien jij dan nog een cent? Ik dacht het niet. Netwerk marketing is een verkoop business.
En hoe sneller je dit door hebt, hoe makkelijker het wordt om geld te verdienen en je Juice Plus business te laten exploderen.
Dus in plaats van het leiden met je Juice Plus business kans, en te proberen anderen over te halen zich aan te sluiten, ga je op zoek naar de klanten onder hen.

Juice Plus

3. Biedt oplossingen.

De makkelijkste manier om prospects te converteren naar klanten is door ze de oplossingen te geven waarnaar ze op zoek zijn, niet door ze te vertellen hoe geweldig jouw Juice Plus Shape producten zijn of door het opsommen van wat er in zit. Als je wil weten wat de oplossingen zijn; ze zitten in de voordelen van je Juice Plus producten. Dus elke keer dat je met ze praat, leid je met deze voordelen.
Dit geeft je hun aandacht en zorgt dat ze luisteren naar wat jij te zeggen hebt.

4. Bouw relaties op.

Als je ze aan wilt trekken en ze behouden als klant vanuit je prospects, moet je ze niet alleen oplossingen bieden, maar ook vrienden met ze worden. Mensen zullen altijd bij diegene kopen die ze kennen en aardig vinden. Daarbij komt dat het hebben van een goede relatie met je prospects en klanten het erg makkelijk wordt om jouw Juice Plus business kans te introduceren. En als ze je vertrouwen, en voelen dat je ze kan helpen met het bouwen van hun business, zullen ze niet terughoudend zijn om het te proberen.

Met deze tips wordt je Juice Plus business zeker een succes !

Leer vandaag nog om een Succesvolle Juice Plus  Business op te bouwen door waarde te geven in alles wat je doet, en je kunt zoveel mensen inschrijven als je maar wilt. Meld je nu aan voor de gratis MLM training en start met het laten groeien van je business op een eenvoudige wijze.

 

 

 

 

Juice Plus op facebook

Tagged As: ,