Warning: Illegal string offset 'post_thumb' in /home/franka/public_html/wp-content/themes/profitstheme_11/lib/layouts/html.php on line 48

Amway Producten En Hoe Ze Te Verkopen

Wanneer je een vruchtbaar wervingsproces voor jouw Amway Nederland bedrijf wilt uitvoeren, moet je het helemaal laten draaien om het helpen van je prospects om de kwaliteit van hun leven te vergroten. De meeste multilevel marketeers slagen er niet in om hun bedrijven te laten groeien omdat ze het veel te voor de hand liggend maken voor hun prospects, dat ze alleen maar geïnteresseerd zijn in geld verdienen.
In de geest van hun prospects zijn die marketeers alleen maar geïnteresseerd in ze hun producten te verkopen of ze te rekruteren in de bedrijfskans en een commissie te verdienen over de producten die ze aan hen verkopen.

Hoe je Amway producten te verkopen.

De enige zekere manier om klanten en downline distributeurs voor jouw Amway producten aan te trekken is door jouw werving te focussen op het helpen van je prospects om hun problemen waar ze mee kampen in hun leven op te lossen. In plaats van te proberen jouw Amway producten aan je prospects te verkopen, zorg er voor dat zij ze van jou kopen. Laat hen de noodzaak voelen om van je te kopen en zelf de verkoop te initiëren.

Amway Producten

Wanneer je je afvraagt hoe je jouw prospects zo ver kunt krijgen, dat zij de verkoop initiëren, ligt het er maar net aan hoe je ze benadert.
Denk eraan dat jouw prospects bepaalde behoeften hebben en wanneer je ze kan leiden met de oplossingen, zullen ze zeker interesse in je krijgen. Natuurlijk worden de oplossingen waar ik het over heb geboden door jouw Amway producten, maar jouw producten zelf zijn geen oplossingen. Probeer ze dus niet eens te overtuigen met het waarom ze jouw producten nodig hebben. Laat ze in plaats daarvan de voordelen van jouw producten zien en laat ze zelf beslissen of ze die willen of niet. Zorg ervoor dat ze je niet als een verkoper zien.

Het is ook belangrijk, dat je jouw prospects van tevoren uitfiltert om er zeker van te zijn dat je alleen aandacht geeft aan de juiste prospects.
Niet iedereen op jouw e-maillijst kan een potentiële klant of partner zijn voor jouw bedrijf. De juiste prospects voor jouw bedrijf zij diegenen van wie de behoeften overeenkomen met de oplossingen die jouw producten en bedrijf bieden. Dus wanneer je met jouw prospects praat, probeer dan uit te vinden met welke problemen ze kampen en wat hun behoeften zijn. Door dat te doen, zal je niet alleen de juiste prospects kunnen identificeren voor jouw Amway producten, maar ook weten hoe je jouw bedrijfsoplossingen op maat kunt snijden op individuele prospects.

Leer vandaag nog hoe je jouwAmway downline explosief gaat laten groeien.
Meldt je nu direct aan voor de gratis Amway Insider Succes Training. De lessen zijn eenvoudig te volgen, direct toepasbaar en brengen snel resultaat.

 

 

 

 

 

Amway op facebook

Tagged As: