Warning: Illegal string offset 'post_thumb' in /home/franka/public_html/wp-content/themes/profitstheme_11/lib/layouts/html.php on line 48

MLM En Netwerk Marketing -Haal Het Meeste Uit Prospecting

Welke manier van werving is nu de juiste voor je MLM en netwerk Marketing Business ?

Net als leads genereren is werven weer een belangrijk proces en wanneer het op de juiste manier gebeurt, kan het je kansen op succes in MLM en netwerk marketing enorm vergroten. Prospecting is bedoelt om je prospects dichter en dichterbij het closingmoment te krijgen.
Helaas verwachten de meeste netwerk marketeers dat ze prospects moeten overtuigen hun producten te kopen en ze onmiddellijk in de bedrijfskans te leiden.
Deze zijn van het soort dat contacten in een warme markt probeert na te jagen om ter plekke wat proberen te verkopen of om ze direct te rekruteren.
Anderen spammen hun bedrijfskans in opvolg e-mails, denkende dat ze aan het prospecten zijn, terwijl ze daarmee juist prospects kwijt raken.

Hoe moet je prospecting dan aanpakken ?

Werving draait helemaal om het verkopen van jezelf (niet je product) en het uitfilteren van je leads om vervolgens alleen achter de serieuze prospects aan te jagen. Het draait allemaal om het identificeren van de behoeften van je prospects en het opbouwen van een wederzijds vruchtbare relatie met ze. Alleen wanneer jouw potentiële klant het gevoel heeft, dat je werkelijk waarde wilt toevoegen aan zijn of haar leven, zullen ze willen uitproberen, wat je ze te bieden hebt.

Waarom en hoe moet je jezelf verkopen in de MLM en Netwerk Marketing business ?

Vraag eens aan een willekeurig persoon die in Multi Level Marketing zit waarom ze zich hebben aangesloten bij de bedrijfskans.
Ik durf met zekerheid te wedden dat tussen alle antwoorden die ze geven, de overkoepelende boodschap hetzelfde is: dat ze hun leven op de één of de andere manier wilden verbeteren.
Dat is nou precies de reden, waarom je jezelf moet verkopen – als mensen in jou een leider zien en je vertrouwen, zullen ze je op je woord geloven. Ze zullen er vertrouwen in hebben, dat jouw producten hen kunnen helpen en wanneer je ze dan wilt introduceren in jouw bedrijfskans, zullen ze er vertrouwen in hebben, dat jij ze zult helpen te slagen. In het kort: ze zullen er zeker van zijn in goede handen te zijn.

Afhankelijk van hoe je jezelf verkoopt, net zoals het bouwen van relaties met je prospects, is het enige wat je moet doen jouw prospects echte waarde te verschaffen. Identificeer de problemen en behoeften van je prospects. Dit is meteen het punt dat je jouw prospects gaat uitfilteren.
Ga alleen achter die prospects aan die duidelijke problemen hebben die je kunt aanpakken.

MLM EN Netwerk Marketing
Wanneer jouw producten hun problemen kunnen oplossen of hun behoeften kunnen vervullen, neem dan de leiding met de voordelen van je producten. Je moet alleen niet te pusherig  overkomen, aangezien je prospects in je MLM Marketing Business dan aan je bedoelingen kunnen gaan twijfelen.
Het beste is om jouw ervaringen en die van je klanten te delen. Verhalen hebben dat magische effect als het om relaties opbouwen gaat.

Leer vandaag nog om een Succesvolle MLM en Netwerk Marketing Business op te bouwen door waarde te geven in alles wat je doet, en je kunt zoveel mensen inschrijven als je maar wilt. Meld je nu aan voor de gratis MLM training en start met het laten groeien van je business op een eenvoudige wijze.

Tagged As: