Warning: Illegal string offset 'post_thumb' in /home/franka/public_html/wp-content/themes/profitstheme_11/lib/layouts/html.php on line 48

Prospecting Tips Voor Jouw ACN Nederland MLM Business

Hoe sponsor ik mensen in mijn ACN Nederland business ?

Wanneer je op zoek bent naar manieren om meer mensen in je ACN Nederland business te sponsoren, moet je de kunst van prospecting perfectioneren. Het heeft geen zin om honderden leads te genereren, om ze vervolgens weer te verliezen tijdens het werven.
Aan de andere kant kan op de juiste manier leren prospecten je kansen om prospects in te schrijven behoorlijk vergroten wanneer je het goed doet. Laten we eens zien hoe je nou precies te werk moet gaan om er het meeste uit te halen.

Voordat we beginnen is het belangrijk om te onthouden dat jouw ACN Nederland bedrijfskans je prospects niets kan schelen, dus denk er niet eens aan om ze dan te gaan pitchen. De kans is zelfs groot dat ze geen enkel idee hebben wat je producten zijn of doen. Het enige waar ze naar op zoek zijn, zijn de oplossingen voor hun problemen en wanneer je jouw prospecting focust op het aanbieden van deze oplossingen en ze laat zien dat je ze kunt helpen dan is succes gegarandeerd .

ACN Nederland

Om te beginnen moet je je prospects leren kennen; begrijp hun behoeften en weet exact waar ze naar op zoek zijn.
Wanneer jij en jouw ACN Energie en ACN Telefonie producten ze kunnen helpen, dan zijn dat daadwerkelijk jouw prospects.
Aan de andere kant: wanneer een aantal van je prospects geen duidelijke behoeften hebben, niet zeker zijn over wat ze willen of als ze simpelweg niet reageren, stel ik voor ze te laten vallen. Ongeacht hoe vers je lijst is , niet iedereen op de lijst is geschikt om jouw potentiële klant of business partner te worden en het is altijd beter om met maar een paar prospects bezig te zijn van wie de kans op inschrijving groot is, dan dat je iedereen tegelijk probeert te werven.
Dat is hetzelfde als tien willekeurige schoten lossen en dan hopen dat je iets raakt in plaats van daadwerkelijk op het doel richten met één kogel: verspillend en erg gevaarlijk.

Nadat je de behoeften van je prospects hebt geïdentificeerd moet je streven naar het opbouwen van een sterke relatie met ze en ervoor zorgen dat ze jou vertrouwen. De beste en makkelijkste manier om dat te doen is door waarde toe te voegen aan hun leven.
Herinner je je het “gratis rapport” nog dat je als aas gebruikte voor je datacapture pagina?
Blijf waarde toevoegen aan hun leven door ze van meer gratis informatie te voorzien. Wanneer ze vragen hebben, beantwoord die dan.
Zet jezelf weg als een leider en expert, waar ze altijd bij aan kunnen kloppen voor advies.
Dit is de makkelijkste manier om hun vertrouwen te winnen. Wanneer je dan uiteindelijk je ACN Nederland producten kunt introduceren, neem dan de leiding met de voordelen van die productenen vertel ze hoe de producten jou en/of je klanten hebben geholpen.
Vermijd alleen verkoperig over te komen of wanhopig te klinken.

Start vandaag nog met het aantrekken van de juiste prospects voor je ACN Nederland business, en meld je direct aan voor de gratis ACN Succes Training en start vandaag nog met het laten groeien van je ACN downline op een eenvoudige wijze.

 

 

 

 

 

ACN Nederland op facebook

Tagged As: