Warning: Illegal string offset 'post_thumb' in /home/franka/public_html/wp-content/themes/profitstheme_11/lib/layouts/html.php on line 48

Hoe Haal Je Verkeer Naar Je Xango Juice Marketing Blog

Het is niet te ontkennen dat een marketing blog je kan helpen bij het marketen en het genereren van gekwalificeerde leads voor je Xango Juice netwerk marketing business. Het succes van je marketing blog hangt echter af van de hoeveelheid en de kwaliteit van het verkeer dat je ontvangt. Hoe meer mensen je blog bezoeken en je spullen bekijken, hoe hoger de kans dat ze hun contact gegevens achter laten op je inschrijf formulier.

Hoe zorg je ervoor dat mensen je Xango Juice marketing blog bezoeken?

Om deze vraag te beantwoorden neem ik je mee door 6 stappen die je moet nemen om verkeer naar je blog te genereren.

1. Definieer je doelgroep duidelijk

Dit is de meest cruciale stap en als je hem mist zal je niet in staat zijn door te gaan met de andere stappen.
Je doelgroep is simpelweg de groep  mensen die je tot jouw business wilt aantrekken. Deze bestaat uit mensen die misschien  Xango Mangosteen Juice willen kopen, of zich in willen schrijven op jouw business kans. Dus ga op zoek naar mensen die zoeken naar oplossingen die jouw product  kan bieden.

2. Los problemen op

Wanneer mensen iets intypen bij Google, zijn ze of wel op zoek naar informatie of ze zoeken naar oplossingenvoor hun problemen.
Hoe graag je ook je Xango Juice kans zou willen verkopen, dat is niet iets waar iemand ook maar iets om geeft. Mensen hebben alleen interesse in oplossingen voor hun problemen en als jij ze kan laten zien dat je ze kan helpen zullen zij willen weten hoe.
Hou dit in gedachte wanneer je je posts schrijft.

3. Onderzoek keywords, gebruik SEO

Hoe waardevol je content ook is, het heeft geen nut als men het niet kan vinden. Dus pleeg keyword onderzoek om er achter te komen wat mensen in hun zoek machines invoeren en optimaliseer je posts om een hogere rang te krijgen bij de corresponderende zoek termen (keywoorden).

4. Post met regelmaat

Zoek machines houden van verse content dus zorg dat je regelmatig en trouw post. Dit zal de zichtbaarheid en in het verlengde het verkeer van je XanGo Juice Information blog ten goede komen. En als je lezers de content behulpzaam vinden zullen ze altijd weten wanneer ze terug moeten komen.

 

5. Gebruik video marketing

Video marketing is zelfs nog populairder geworden dan artikel marketing als een methode om blog verkeer te genereren.
Tegenwoordig vindt iedereen het fijner om video’s te bekijken dan om artikelen te lezen. Dus maak regelmatig filmpjes en plaats ze opYoutube. Zorg dat je in de video links toevoegd naar je XanGo Juice Information marketing blog en verleid je kijkers er toe op de link te klikken.

 

Xango Juice

6. Doe mee op forums

Sluit je aan bij forums en neem deel door vragen te beantwoorden (lees: problemen oplossen).
Zorg dat je de link naar jouw Xango Juice marketing blog bijsluit in je handtekening.
Als mensen je vindingrijk vinden zullen ze zeker op de link klikken.

Als je nog geen stap voor stap plan voor succes hebt om je Xango Business effectief te laten groeien  Meld Je Dan Nu Aan Voor De GRATIS MLM Insider Succes Training Tenzij je al genoeg inkomen en inschrijvingen hebt natuurlijk

 

 

 

Xango Juice op facebook

Tagged As: