Warning: Illegal string offset 'post_thumb' in /home/franka/public_html/wp-content/themes/profitstheme_11/lib/layouts/html.php on line 48

5 SEO Tips Om Je Vemma Marketing Blog Op #1 Te Krijgen

Het is niet te ontkennen dat het hebben van een Vemma netwerk marketing business een goede boost kan zijn met betrekking tot marketing en lead generatie. En het is ook niet te ontkennen dat een effectieve zoek machine optimalizatie (SEO) cruciaal is wat betreft succes van jouw Vemma marketing blog in marketing en lead generatie. Maar wat moet je doen om er zeker van te zijn dat je effectieve SEO toepast wanneer je posts aanmaakt voor je Vemma marketing blog?

Tips die je leiden op het gebied van SEO voor je Vemma marketing blog

Vemma

  1. Probeer zoek machines nooit te misleiden – Zoek machines worden regelmatig ge-update om er zo zeker van te zijn dat ze de beste kwaliteit leveren aan diegene die op het internet zoeken; en elke keer worden ze nog verfijnder en meer onvoorspelbaar. Buiten Google weet niemand precies de details van waar Google op let wanneer ze rang geven aan webpagina’s. Al kunnen sommige vormen van bedrog je helpen een hoge score te behalen, zal je Vemma marketing blog daarop afgerekend worden wanneer ze er achter komen (wat bijna zeker zal gebeuren) dus het beste is om dat gewoon te vermijden.
  2. Content is koning – Zoekmachines willen de beste content aan zoekers aanbieden, dus zorg dat jouw content van uitstekende kwaliteit is. Optimaliseer ook je Vemma marketing blog post met keywords, maar zet het er ook niet vol mee. Dat is namelijk  een vorm van bedrog en…… we hebben je daar al voor gewaarschuwd en je over de gevolgen verteld.
  3. Zorg voor backlinks – Zoek machines vinden backlinks geweldig, maar dat betekent niet dat je zomaar niet relevante backlinks moet gaan kopen. Ook dat is en vorm van bedrog en… Moet ik het nog een keer zeggen? Je kan andere bloggers in jouw niche vragen of ze links willen plaatsen voor jouw Vemma marketing blog, en je kan ze aanbieden om voor hen hetzelfde te doen. Je kan ook artikel marketing en video marketing gebruiken voor backlinks. Zorg er alleen voor dat ze goed geoptimaliseerd zijn met dezelfde keywords.
  4. Gebruik Google sitemap – Sitemaps maken het makkelijker voor ‘crawlers’ om zoveel mogelijk informatie bij elkaar te sprokkelen.
    Het voordeel aan Google sitemap is dat het alle specificaties die Google stelt al ingebouwd heeft, en de meeste mensen gebruiken toch Google.
  5. Dupliceer nooit de content van andere mensen. Nou ja, tenzij je wil dat al je Vemma marketing blog posts verwijderd worden naar een tweede rangs lijst (met andere woorden, tenzij je wil dat je posts worden genegeerd).

En als je al het bovengenoemde onthoudt wanneer je je Vemma marketing blog posts aanmaakt, zullen Google, Bing, Yahoo en de anderen ook gelukkig zijn:  En jij ook!

Leer vandaag nog hoe je jouw Vemma Marketing Blog opzetten om je business explosief te laten groeien.
Meldt je nu direct aan voor de gratis MLM Insider Succes Training. De lessen zijn eenvoudig te volgen, direct toepasbaar en brengen snel resultaat

 

 

 

 

Vemma op facebook

Tagged As: