Warning: Illegal string offset 'post_thumb' in /home/franka/public_html/wp-content/themes/profitstheme_11/lib/layouts/html.php on line 48

Video Marketing Tips voor Jouw OrganoGold Business

Wat doet videomarketing voor jouw OrganoGold business ?

Video marketing kan een geweldige methode zijn om gekwalificeerd verkeer naar je OrganoGold marketing blog te leiden voor lead generatie.
Het enige wat je hoeft te doen is een goede video maken waarin je iets aan je doelgroep uitlegt, je maakt een link naar jouw OrganoGold marketing blog in de video en / of in de omschrijving en je laadt het op op Youtube. Als je video veel bekijks trekt en de kijkers vinden het nuttig wat je te vertellen hebt zullen ze zeker op de link naar jouw OrganoGold blog klikken om te zien wat je daar hebt. Het enige wat je dan nog nodig hebt is een inschrijf formulier met een aantrekkelijk aanbod zodat je bezoekers hun contact gegevens achter kunnen laten om gratis geschenken te ontvangen.

Nou snap ik dat het bovengenoemde proces heel makkelijk lijkt, maar geloof me, je moet een boel moeite stoppen in je OrganoGold video marketing campagne om een redelijk resultaat te bereiken. Terwijl het misschien een makkelijke manier is om een op een communicatie te repliceren, kan het een behoorlijke uitdaging zijn om aan je bureau te zitten en te praten tegen de camera. Daarbij dien je te weten wat je moet zeggen en hoe je het moet zeggen om je kijkers zover te krijgen dat ze op de link klikken. Laten we kijken wat je kan doen om te zorgen dat je
OrganoGold video marketing campagne en succes wordt.

OrganoGold

Met betrekking tot de content, je video moet jou marketen – niet je OrganoGold producten en business kans. Leg de focus op het aanbieden van waarde – lever waar je doelgroep naar op zoek is. Praat over ganoderma en de gezondheidsvoordelen.
Vergeet ze niet te vertellen op de link te klikken naar je OrganoGold blog voor meer waardevolle informatie.

Met betrekking tot de structuur van je OrganoGold marketing video, geef je video een titel en een korte omschrijving van waar het over gaat.
Dit zal ongetwijfeld bepalen of je video wordt gezien of niet. Voor redenen van het verbeteren van de zichtbaarheid door middel van zoek machine rankeringen, optimaliseer je je video’s door het toevoegen van keywords in de titel en een paar keer in de omschrijving. Begin je omschrijving met de link naar je OrganoGold marketing blog. Vergeet niet het ‘http’ gedeelte toe te voegen om er voor te zorgen dat mensen er ook echt op kunnen klikken. Het kan geen kwaad om aan het eind nog eens de link te geven in de omschrijving. Hou je video’s kort en bondig (3-6 minuten) en vergeet niet af te sluiten met de actie – ‘Klik op deze link voor meer informatie’ of iets dergelijks.

Leer vandaag nog hoe je jouw OrganoGold Business explosief gaat laten groeien.
Meldt je nu direct aan voor de gratis OrganoGold  Insider Succes Training.
De lessen zijn eenvoudig te volgen, direct toepasbaar en brengen snel resultaat

 

 

OrganoGold op facebook

Tagged As: