Warning: Illegal string offset 'post_thumb' in /home/franka/public_html/wp-content/themes/profitstheme_11/lib/layouts/html.php on line 48

SEO Tips Voor Je Organo Gold Marketing Blog

Wat doet een marketing blog voor je Organo Gold business ?

Als je op zoek bent naar een effectieve manier van marketing en het genereren van gekwalificeerde leads voor jouw Organo Gold Nederland netwerk marketing business online, adviseer ik je te denken aan het maken en runnen van een marketing blog.
Blogs zijn populaire marketing tools geworden daar het eenvoudig is om gekwalificeerd verkeer aan te trekken en met effectieve email marketing opvolging is het mogelijk om een groot aantal van dit verkeer te converteren tot klant en in jouw geval ook als business partner.

Je Organo Gold marketing blog zal echter voor jou van geen nut zijn totdat je een doelgroep kan aantrekken. Je kan geweldig waardevolle content schrijven maar als niemand dit ziet, is het niet meer dan tijd verspilling. Terwijl er vele manieren zijn om verkeer te genereren, is de enige zekere manier het toepassen van effectieve SEO voor zoekmachine rankings.

 

Als jouw Organo Gold marketing blogposts consistent op de eerste pagina van zoekresultaten verschijnen voor bepaalde keywords, kan je er zeker van zijn dat je massaal gekwalificeerd verkeer krijgt. Dit betekend automatisch dat je een stoot aan gekwalificeerde leads (afhankelijk van de kwaliteit van je content) krijgt en dit uiteindelijk leidt tot het succes van jouw Organo Gold business (afhankelijk van de kracht van je sponsor moeite).  Let op de opmerkingen tussen haakjes; dit heb je ook nodig, maar laten we bij het begin beginnen – laten we eens kijken je SEO kan toevoegen en op de eerste pagina kan verschijnen.

Organo Gold

Keyword onderzoek voor je Organo Gold Business

De eerste stap naar een effectieve zoek machine optimalisatie is keyword onderzoek. Voordat je je post gaat schrijven, identificeer je welk probleem je wilt adresseren en dan gebruik je Google Adwords Keyword Tool of een andere keyword onderzoeksmethode om het meest toepasselijke keyword te selecteren. Vermijd keywords met hoge concurrentie en geef de voorkeur aan lange, bij elkaar passende keywords (2-3 woorden).

Als je je keywords hebt geïdentificeerd, optimaliseer je je post met dat keyword door het te gebruiken in de titel, URL, subheadings, image captions en gelijk verspreidt over de tekst. Dat zorgt dat zoekmachines begrijpen dat jouw post echt relevantie heeft op het keyword.
Gebruik het keyword echter niet te vaak want daar kan je voor gestraft worden. Hou de keyword dichtheid rond de 3%.
Ook is het belangrijk synoniemen van de zoekterm  te gebruiken.

Andere strategieën die kunnen helpen bij het verbeteren van je SEO zijn zaken als het linken van jouw posts naar andere, gerelateerde posts in je Organo Gold Nederland blog en op het web. Het is ook belangrijk om andere pagina’s weer te linken naar jouw posts. Je kan dit makkelijk bereiken door het uitwisselen van links met andere bloggers in jouw niche, deelnemen op forums en de links meenemen in je handtekening, en door video marketing.

Leer vandaag nog hoe je jouw Organo Gold downline explosief gaat laten groeien.
Meldt je nu direct aan voor de gratis Organo Gold  Insider Succes Training. De lessen zijn eenvoudig te volgen, direct toepasbaar en brengen snel resultaat

 

 

 

Organo Gold op facebook

Tagged As: