Warning: Illegal string offset 'post_thumb' in /home/franka/public_html/wp-content/themes/profitstheme_11/lib/layouts/html.php on line 48

NuSkin – Tips Om Verkeer Naar Je Nuskin Blog Te Leiden

Al kan het maken en onderhouden van een marketing blog voor je NuSkin netwerk marketing business een geweldige manier zijn om hoge kwaliteit leads te genereren, het heeft geen zin als niemand kijkt naar wat je er op plaatst.
Uiteindelijk is het doel van het maken en onderhouden van een marketing blog het aantrekken van prospects en business partners en als je blog daar niet in helpt heeft het aanmaken daarvan ook weinig zin.

Als je wil dat je Nuskin marketing blog een groot aantal lezers aantrekt, zijn er een aantal factoren die je in acht moet nemen wanneer je een blog post maakt.

Tips voor het maken van je Nuskin blog

KEYWORDS – Elk van je blog posts moet de focus leggen op het uitgeven van informatie over een bepaald keyword of zoekterm.
Dus voordat je een post gaat maken, denk na over wat de doelgroep van jouw NuSkin marketing blog in zou typen bij Google om jouw blog post te vinden. Als algemene regel vermijd je enkele woorden als zoekterm want de concurrentie is nogal hoog.
Je kan dan bijvoorbeeld “Huidverzorgings tips”  gebruiken in je posts.

CONTENT – Nadat je het meest toepasselijke keyword  hebt gekozen, schrijf je je post daar omheen. Zorg dat je deze ‘keys’ ook in je post titel gebruikt, en in de zogenaamde header tags en meta tags. Laat het ook natuurlijk overkomen als je deze gebruikt en spreid het gebruik uit over de hele tekst, maar voorkom dat je de post ermee volpropt. Zoek machines zullen dat zien als ‘spam’ en het negeren in de rankering.
Zorg dat je post een keyword dichtheid heeft van 2-3% maar niet meer dan 5%.

DEEL – Terwijl het bovenstaande je helpt om jouw NuSkin marketing blog op een natuurlijke manier verkeer binnen te halen door hoge noteringen bij zoekmachines, moet je er nog wat gas bij geven om verkeer te genereren door je posts te delen op marketing forums en sociale media.
Het mooie van sociale media zoals Facebook is dat als iemand je post leuk vindt, ze deze zullen delen met vrienden.

Je wilt deze kans op gratis verkeer toch niet mislopen voor jouw Nuskin blog.

NuSkin

BACKLINKS – Zorg ervoor dat andere websites en bloggers in jouw niche een link terug maken naar jouw Nuskin marketing blog  en dat ze de keywords gebruiken die jij in je posts gebruikt. Deze laten Google weten dat jouw posts iets waardevols hebben wat te maken heeft met dat keyword en zullen de ‘backlinks’ zien als stemmen. Ook al zullen de meeste mensen geen link naar jouw blog  willen, zullen ze wel akkoord gaan als jij ook een backlink naar hun pagina maakt, je waardevolle content aanbiedt en je Nuskin blog een goede rankering heeft.

Leer vandaag nog hoe je jouw Nuskin Downline explosief gaat laten groeien.
Meldt je nu direct aan voor de gratis MLM Insider Succes Training. De lessen zijn eenvoudig te volgen, direct toepasbaar en brengen snel resultaat.

 

 

 

NuSkin op facebook

Tagged As: ,