Warning: Illegal string offset 'post_thumb' in /home/franka/public_html/wp-content/themes/profitstheme_11/lib/layouts/html.php on line 48

NuSkin Business – 5 Tips Voor Een Succesvolle Autoresponder Campagne

Het toevoegen van een goede autoresponder aan jouw NuSkin online lead generatie en marketing strategie kan een geweldige boost zijn voor jouw NuSkin online verkopen en werving. Het is goed voor het genereren van een constante stroom van reeds gekwalificeerde prospects, maar beter nog is het hebben van een makkelijke manier om ze 24/7 op de automatische piloot te hebben.
Om ervoor te zorgen dat je het meeste haalt uit je  autoresponder campagne heb ik de volgende 5 tips samengesteld:

NuSkin Business

NuSkin autoresponder campagne tips voor succes:

 1. Zorg dat je inschrijfformulier duidelijk zichtbaar is – ook al zet je geweldige content op je NuSkin website of blog,
  bezoekers van jouw site zullen zich misschien aan je email lijst toevoegen tenzij je de aandacht vestigt op het
  inschrijfformulier.
  Het moet duidelijk zichtbaar zijn, of nog beter, het eerste wat ze zien wanneer ze op jouw pagina klikken, en het laatste voordat ze weer weg gaan. Naast deze duidelijk op een zichtbare plaats te zetten kun je deze ook als een pop-up advertentie laten boven komen.
 2. Voeg een zeer waardevol aanbod toe in ruil voor de contact gegevens van je bezoekers – zo is de wereld nu eenmaal;
  je geeft iets om te mogen ontvangen.
  Bied je prospects een zeer waardevol aanbod aan waar ze geen nee tegen kunnen zeggen.
  Misschien een NuSkin gratis gewichtsonderhoud EBook, een rapport of iets anders.
  Het is afhankelijk van waar je pagina over gaat.
 3. Bescherm je lijst – we weten allebei hoe kostbaar jouw NuSkin Nederland email marketing lijst is en hoe veel moeite je er in gestoken hebt om het op te bouwen. Het laatste wat je wil is om het te verliezen of dat het in de verkeerde handen valt.
 4. Maak  je opvolg-emails persoonlijk – niemand wil emails naar een groot publiek sturen. Een onpersoonlijke email eindigt vaak al snel op de ‘negeer’ lijst. Dus zorg ervoor dat je de naam van een potentiële lead in elke email persoonlijk toevoegt samen met elk detail dat ze gedeeld hebben.
 5. Adverteer en marketeer jezelf om prospects  naar je website of NuSkin Nederland marketing blog te leiden – doe mee op forums en zorg dat er links in je handtekening staan, stuur artikelen in bij artikeldirectories, deel je posts op sociale media en maak gebruik van betaal-per-klik advertenties om hoog gekwalificeerd verkeer aan te trekken.

Met deze tips wordt uw NuSkin business zeker een succes !!!

 

Leer vandaag nog hoe je jouw NuSkin Downline explosief gaat laten groeien.
Meldt je nu direct aan voor de gratis MLM Insider Succes Training. De lessen zijn eenvoudig te volgen, direct toepasbaar en brengen snel resultaat

 

 

 

 

NuSkin op facebook

Tagged As: