Warning: Illegal string offset 'post_thumb' in /home/franka/public_html/wp-content/themes/profitstheme_11/lib/layouts/html.php on line 48

Een Uitgebreide Mannatech Review

De kans is groot dat je deze Mannatech review leest omdat je enige interesse hebt in de business-mogelijkheid.
Misschien ben je een worstelende distributeur die zich afvraagt of het wel een legitiem bedrijf is en of je daadwerkelijk een inkomen kunt krijgen uit de Mannatech business-mogelijkheid.
Wanneer dat zo is blijf dan lezen om alles over het bedrijf, haar producten en mogelijkheid te weten te komen en er achter te komen of en hoe je een inkomen kunt krijgen uit de Mannatech MLM business.

Wat is Mannatech ?

Mannatech is opgericht in de V.S. in november 1993 door Samuel L. Caster en is dus al bijna twee decennia actief.
Sinds die tijd heeft het bedrijf een enorme groei doorgemaakt in de V.S. en heeft zich in meer dan 20 landen over de hele wereld gevestigd.

Mannatech

De Producten

De productlijn van Mannatech  behelst meer dan 20 producten, gebaseerd op koolhydraten technologie en helpt voeding te verbeteren en optimale gezondheid te behouden. In dezelfde lijn bevinden zich gewichtsbeheersingsproducten, kwaalspecifieke producten, huidverzorgings-
en voedingsproducten. Het meest populaire product is Ambrotose, wat een voedingssupplement is.

De Business-mogelijkheid

Mannatech market en verkoopt haar producten via een multilevel marketing bedrijfsmodel en net zoals de meeste MLM company’s  wordt een distributeur betaald voor het verkopen van de producten van het bedrijf en voor het aanbrengen van nieuwe distributeurs in de business-mogelijkheid. Je ontvangt dus commissie op basis van je persoonlijke verkoopvolume en ook op basis van het verkoopvolume van je downline.
Je kunt ook een scala aan bonussen verdienen en kwalificeren voor verscheidene incentives.

Dus is Mannatech een legitiem bedrijf? Kun je geld verdienen via hun vergoedingssysteem?

De antwoorden op die vragen zijn ja en ja. Het bedrijf bestaat al een behoorlijk lange tijd en hun vergoedingssysteem is helder.

Je moet je echter wel realiseren, dat je helemaal niets gaat verdienen door je alleen maar in te schrijven bij Mannatech.
Je succes hangt grotendeels af van jouw vaardigheid om je business effectief te marketen, kwaliteitsleads te genereren en nieuwe distributeurs in je downline te sponsoren.

Hoewel je wellicht methoden hebt aangeleerd om warme en koude  marktprospects rechtstreeks te benaderen, werken deze methoden niet meer en zelfs in de zeldzame gevallen dat ze wel werken, zijn ze meestal tijdrovend en behoorlijk duur.

Ik kan je alleen maar aanraden een internet marketing systeem te gebruiken om je Mannatech MLM business te marketen en te laten groeien.
De markt is vandaag de dag verschoven naar de zwaar competitieve online marktplaats en dus is het leren hoe je de kracht van het internet kunt gebruiken om je Mannatech MLM business extreem te laten groeien  cruciaal voor je inkomen en je succes.

Leer vandaag nog hoe je jouw Mannatech  Downline explosief gaat laten groeien.
Meldt je nu direct aan voor de gratis MLM Insider Succes Training. De lessen zijn eenvoudig te volgen, direct toepasbaar en brengen snel resultaat.

 

 

 

Mannatech op facebook

Tagged As: