Warning: Illegal string offset 'post_thumb' in /home/franka/public_html/wp-content/themes/profitstheme_11/lib/layouts/html.php on line 48

LR International – Hoe Het Meeste Te Halen Uit MLM Business

Kan ik als LR International distributeur echt geld verdien in de marketing business ?

Wanneer je dit leest is de kans best groot dat je een LR International distributeur bent, die zich afvraagt of je écht geld kunt verdienen in
de LR International marketing business.
Wanneer dat het geval is, zul je dit artikel zeker handig vinden. Ik zal je vertellen welke aanpakken werken en welke niet en hoe je jouw business kunt marketen en hooggekwalificeerde leads kunt genereren.

LR Cosmetics heeft een simpel vergoedingssysteem waarbij je betaald wordt voor het verkopen van hun producten en het aanbrengen van nieuwe vertegenwoordigers in de business.
Om deze twee zaken te bereiken moet je in staat zijn om gekwalificeerde leads te genereren en deze om te zetten in klanten of vertegenwoordigers.

Nu weet ik dat LR International je vertelt dat je een lijst moet maken van je naaste familie, vrienden en mensen om je heen en dat je met ze moet praten over je producten en de business-mogelijkheid.

LR International

Dit mag misschien een simpele manier van leads genereren lijken (en dat is het ook), maar wanneer je het wel eens hebt geprobeerd weet je ook dat dit alleen maar leads van lage kwaliteit oplevert die je niet of nauwelijks kunt omzetten in blijvende business partners.
Verder zal je lijst snel opraken en zal je verder moeten kijken.
Maar alleen zonder goede verkoop- en marketingervaring kom je waarschijnlijk niet zo ver en de kans is dan groot dat je gefrustreerd zult raken.

De beste aanpak voor netwerk marketing  in de LR International business is tegenwoordig om leads
online te genereren.

Dankzij het internet kun je nu gericht leads van hoge kwaliteit genereren, door hen naar jou te laten zoeken in plaats van andersom.
Verwarrend ? Nou, dit is hoe het werkt:

Mensen gaan online zoeken voor oplossingen voor hun problemen.
Wanneer ze een artikel tegenkomen dat uitlegt hoe ze die problemen kunnen oplossen, zullen ze dat zeker lezen.
Als dat artikel dan een link naar een website bevat, waar ze nog meer oplossingen kunnen vinden, zullen ze die link zeker volgen en als die website een inschrijfformulier bevat, waarbij hen wordt gevraagd hun naam en e-mailadres achter te laten, zodat ze nog meer oplossingen kunnen krijgen, zullen zeker hun gegevens achterlaten (zeker wanneer er een instant waardevolle aanbieding aan het verzoek gekoppeld is).

Begin je het een beetje te begrijpen? Denk aan de baten die je LR Health & Beauty producten en business-mogelijkheid bieden en welke problemen ze oplossen.
Zorg voor een website voor je business en schrijf artikelen over die problemen en de oplossingen ervoor en post ze in artikeldirectories en leidt de lezers naar je site, waar je ook nog een aanbieding neerzet, die ze niet kunnen negeren, zodat ze hun contactgegevens kunnen achterlaten en – voilà!

Leer vandaag nog hoe je jouw LR International Downline explosief gaat laten groeien.
Meldt je nu direct aan voor de gratis MLM Insider Succes Training. De lessen zijn eenvoudig te volgen, direct toepasbaar en brengen snel resultaat.

 

 

 

 

LR International op facebook

Tagged As: