Warning: Illegal string offset 'post_thumb' in /home/franka/public_html/wp-content/themes/profitstheme_11/lib/layouts/html.php on line 48

Monavie – Wat Je Nog Niet Wist

Hoe boek ik succes in de Monavie Business ?

Ben je een Monavie juice distributeur die op zoek is naar manieren om succes te boeken in je Monavie business kans?
Als dat zo is, ben je aan het juiste adres. Hier vindt je geweldige tips over hoe je je Monavie producten  kan marketen zonder dat je in strijd bent met hun medewerkingsbeleid.

Ik weet dat Monavie Nederland je leert en aanmoedigt om de traditionele methodes van marketing en leads generatie te gebruiken zoals warme markt werving, het uitdelen van brochures en business kaartjes, feestjes te organiseren waar je je business kans kan delen en dit soort methodes; maar als je die al geprobeerd hebt, moet je inzien dat die niet altijd goed werken.
Soms verlies je een paar vrienden en vaak raak je gefrustreerd wanneer je niemand werft. Ik begrijp hoe vreselijk dat kan zijn.

Aan de andere kant raad ik aan om gebruik te maken van het internet om een online presentatie op te bouwen, je business te marketen en gekwalificeerde leads te genereren, maar nogmaals, Monavie heeft restricties gehangen in hun medewerkingsbeleid aan wat je op het internet kan doen om je producten en kans te marketen. Misschien heb je dat niet gelezen.

Monavie

Dus wat mag wel en niet in de Monavie Business ?

Monavie verbiedt het je om:

–          Je business op een andere website dan de officiele website van Monavie  of een goedgekeurde replicatie website te promoten;

–          Het veranderen of aanpassen van de website zonder een geschreven vorm van toestemming;

–          Bezoekers naar of van een andere website te sturen.

Monavie staat toe om:

–          Een sociaal media netwerk profiel te hebben of een blog en dat je commentaar mag geven op de blogs van anderen in de business
voor  persoonlijke en zakelijke redenen;

–          Op een marketing forum te praten, mits je erbij vermeld dat je een Monavie distributeur bent.

Zoals je kan zien heeft Monavie je gelimiteerd met betrekking tot het promoten van je business op online gebied, zeker met de website restricties. Maar dat betekend niet dat je je niet op sociale media en bloggen kan begeven om te marketen en je business te vermarkten.
Investeer daarom in een internet marketing systeem dat je leert hoe je sociale media marketing en blogs kan gebruiken om je Monavie business te laten groeien, zonder dat je het medewerkingsbeleid schaadt.

Leer vandaag nog om een Succesvolle Netwerk Marketing Business op te bouwen door waarde te geven in alles wat je doet, en je kunt zoveel mensen inschrijven als je maar wilt. Meld je nu aan voor de gratis Monavie MLM training en start met het laten groeien van je business op een eenvoudige wijze.

 

 

Monavie op facebook

Tagged As: