Warning: Illegal string offset 'post_thumb' in /home/franka/public_html/wp-content/themes/profitstheme_11/lib/layouts/html.php on line 48

NuSkin MLM Business – Youtube Videos Gebruiken Om Leads Te Genereren

Wat is de beste methode om als distributeur van NuSkin leads te genereren ?

Als je een Nuskin Galvanic Spa distributeur bent die moeite heeft met het genereren van leads voor je NuSkin  MLM Business, dan wil je misschien eens kritisch naar de methodes kijken die je gebruikt.
Misschien gebruik je methodes die zo’n vijf jaar geleden werden gebruikt (en vijf jaar is erg lang in de wereld van internet netwerk marketing). Methodes zoals werven binnen je warme markt en het uitdelen van brochures en posters in de stad kunnen echt niet op tegen de methodes voor het genereren van leads van vandaag de dag.

Er zijn vele online manieren om leads te genereren voor je NuSkin Business, maar in dit artikel, wil ik je graag laten zien hoe je jezelf kan marketen en honderden gekwalificeerde leads kan genereren voor je NuSkin MLM Business door het gebruik van korte YouTube video’s.

Zodat je het even weet, is YouTube de op een na grootste zoekmachine naast Google. Verrast…?
Misschien wist je niet eens dat het een zoekmachine was, maar dan weet je het nu. Maar goed, de meeste mensen vandaag de dag vinden het fijner om presentaties te bekijken, in plaats van te lezen. Let er op dat het woord ‘fijner’ wordt gebruikt.
Artikel marketing is namelijk net zo effectief. Maar video’s geven een betere ervaring omdat naast het vergaren van informatie, de kijker ook een inzicht krijgt van wie je bent. Het is bijna net als een face-to-face gesprek.

NuSkin MLM Business

Wat kan YouTube betekenen voor je NuSkin Business ?

Een YouTube video is een geweldige tool om verkeer naar je NuSkin marketing blog of website te leiden. Het enige wat je hoeft te doen is het genereren van nuttige, standaard content die gerelateerd is aan (maar niet direct gaat over) jouw producten en NuSkin Business kansen, en een link te koppelen naar je website of blog. Vergeet de online lead generatie regel niet: Biedt oplossingen aan mensen en ze zullen je volgen.
Dus als je een aantal huidverzorgingstips kan geven, en je kijkers uit kan nodigen naar je website om eens te kijken naar wat je doet en hoe je ze kan helpen, zullen ze zeker op de link klikken.

Je zult ze dan iets moeten aanbieden wanneer ze je website of NuSkin marketing blog bezoeken, zodat ze zich kunnen inschrijven op je email lijst. Het kan van alles zijn, zoals een gratis ebook of een nieuwsbrief met informatie over huidverzorging.
Denk aan iets waardevols om ze te geven – iets wat ze niet kunnen weerstaan.

Het enige wat je nu misschien nog wilt doen, is het actief marketen van je video’s. Je kan dat doen door ze te linken op je website en NuSkin marketing blog, en ze te delen via sociale media en andere online platvormen. Het gaat erom dat je zo veel mogelijk verkeer genereert naar je site en als je dat lukt, zal je een steeds groter wordende email lijst krijgen voor je NuSkin MLM business.

Leer vandaag nog hoe je jouw Nuskin Nederland Downline explosief gaat laten groeien.
Meldt je nu direct aan voor de gratis MLM Insider Succes Training. De lessen zijn eenvoudig te volgen, direct toepasbaar en brengen snel resultaat.

 

 

NuSkin op facebook

Tagged As: