Warning: Illegal string offset 'post_thumb' in /home/franka/public_html/wp-content/themes/profitstheme_11/lib/layouts/html.php on line 48

Training In Marketing – Hoe Maak Je Een E-Mail Lijst

Op zoek naar training in marketing om een e-mail lijst te maken ?

Als je op zoek bent naar training in marketing om een e-mail lijst te maken, dan ken je de kracht van het hebben van een eigen E-mail lijst.
Terwijl je een E-mail lijst kan gaan kopen, en zo spam kan versturen, zal je moeite geen goede resultaten opleveren.

Het beste is om je eigen e-maillijst op te bouwen.
Dit verzekerd je ervan om goede prospects te hebben, die de kansen op een goede conversie  vergroten.

Je eigen e-maillijst bouwen is een simpele taak; maar dit maakt het niet vanzelfsprekend dat het ook daadwerkelijk simpel is.
Het vergt een hoop hard werken, en er zijn bepaalde dingen die je absoluut nodig hebt voordat je je lijst op kan gaan bouwen.

 

Training In Marketing

Laten we eens door het proces gaan:

Beginnen

Voordat je je E-mail lijst wil opbouwen moet je eerst een formulier maken waarin je je leads kunt opslaan.
De beste methode hiervoor is om gebruik te maken van een autoresponder zoals aweber.

Hierin sla je de contact informatie op van je bezoekers. Maak deze zo simpel als mogelijk, vraag  om een voornaam een email adres en eventueel telefoonnummer.
Het belangrijkste waar je rekening mee moet houden is de positie van het formulier op je website of blog. Het moet de aandacht trekken van de bezoeker zodra de pagina laadt.
Je kunt dit bewerkstelligen door felle kleuren of visuele effecten te gebruiken. De meeste mensen hebben de voorkeur deze in de rechter boven hoek van de pagina te plaatsen.
Een alternatief is een pop-up venster.

Overweeg een dubbele opt-in

De beste trainingen in de marketing adviseren je, om ervoor te zorgen dat je goede email adressen krijgt, om een dubbele controle in te bouwen. Dit vraagt van de gebruiker een bevestiging dat ze zich willen inschrijven in je mailinglist door een bevestiging te sturen via mail waar ze op een link moeten klikken om het aanmelden te bevestigen. Dit zorgt er ook voor dat je geen valse email adressen in je lijst krijgt.

Maak je privacy policy bekend

Je potentiële klanten willen er zeker van zijn dat jij hun email adressen niet zult delen met derden. Het laatste wat iemand wil is dat hun email adres wordt gebruikt voor commerciële email lijsten.
Hiervoor moet je duidelijk verklaren dat je de contact informatie alleen zult gebruiken om met hun te communiceren.
Neem je dit stukje training voor lief dan ben je gedoemd te mislukken. Niemand zal zich willen inschrijven als je hun niet in vertrouwen neemt.

Doe een aantrekkelijk aanbod

Je bezoekers waren voor iets aan het zoeken toen ze op jouw site of blog kwamen. Wanneer je ze belangrijke informatie geeft en ze belooft meer informatie te geven wanneer ze zich inschrijven voor je mailinglist, zullen ze sneller bereidt zijn hun gegevens achter te laten.
Als je nog geen stap voor stap plan voor succes hebt om je MLM Business effectief te laten groeien  Meld Je Dan Nu Aan Voor De GRATIS Online MLM Training Tenzij je al genoeg inkomen en inschrijvingen hebt natuurlijk

Tagged As: