Warning: Illegal string offset 'post_thumb' in /home/franka/public_html/wp-content/themes/profitstheme_11/lib/layouts/html.php on line 48

MLM en Netwerk Marketing – Hoe Leads Te Genereren En Converteren Naar Klanten

Ben je een nieuwe distributeur in de MLM en netwerk marketing industrie en op zoek naar manieren om succes te boeken?

Als dat zo is, blijf lezen. Zoals je misschien weet moet je, om een respectievelijk inkomen te genereren, niet alleen verkopen en de producten van het MLM bedrijf marketen, maar je moet ook anderen werven die hetzelfde doen. De hele weg naar succes kan worden opgedeeld in twee processen; Lead generatie en lead conversie.

Je zult echt mensen nodig hebben om je producten aan te verkopen en om hen te vertellen over de business kans. Dit zijn leads. Om zo veel mogelijk leads te converteren, zal je hoog gekwalificeerde leads moeten genereren. Dit zijn mensen die interesse hebben in de producten die je verkoopt. Er zal je geregeld verteld worden om met vrienden en familie over de producten te praten, en hen aan te moedigen zich bij de business te voegen; maar het moge duidelijk zijn, de meeste van deze mensen zullen geen interesse hebben in de producten, laat staan de business kans.

Online lead generatie is de enige manier om hoog gekwalificeerde MLM Marketing Business leads te genereren. Het is idee is simpel: maak informationele content aan die gerelateerd is aan jouw producten en business, of in de vorm van artikelen of video’s, en geef deze content gratis weg door gebruik van artikel directories en Youtube, respectievelijk. Vervolgens link je ze terug naar je website of blog, waar de bezoekers meer gratis content zullen vinden. Daarna pas vraag je de mensen zich in te schrijven op je mailing lijst door hun naam en email adres achter te laten voor meer informatie en aanbiedingen.

 

MLM en Netwerk Marketing - Hoe Leads Te Genereren En Converteren Naar Klantennetwerkmarketing

MLM en netwerk marketing downline -Hoe converteer je je leads naar klanten?

Dit proces is moeilijker dan lead generatie. Het vergt dat je een goede en sterke vertrouwensband met je prospectsopbouwt en onderhoudt.

De ergste fout die je kan maken wanneer je met je leads praat is om ze te forceren jouw producten te kopen of zich aan te sluiten bij je business.
Vergeet niet dat ze zich in hebben geschreven omdat jij ze meer informationele content beloofd hebt en dus moet je dat blijven doen totdat ze interesse hebben in de producten of de business.
Als je het gaat hebben over de voordelen van de producten, doe dit dan met een neutrale pitch.
Laat ze zich zelf realiseren dat de producten hen kunnen helpen. Deel ook je ervaringen in de business – je goede maar ook slechte tijden en hoe je vervolgens door de slechte tijden heen bent gekomen.

Het doel is om een relatie en vertrouwen op te bouwen met je prospects; en hen interesse te laten krijgen in jou en in wat je doet.
Dit is wat er voor zal zorgen dat ze je producten willen kopen of zich bij je business zullen voegen.
Leer vandaag nog om de Beste MLM Leads te genereren voor jouw Netwerk Marketing Business, meld je nu aan voor de Gratis MLM Insider Succes Training.
En ontdek direct hoe een fulltime inkomen te genereren in MLM in slechts maanden.

Tagged As: ,