Warning: Illegal string offset 'post_thumb' in /home/franka/public_html/wp-content/themes/profitstheme_11/lib/layouts/html.php on line 48

MLM Downline -Tips Voor Een Succesvolle MLM Downline

Hoe Krijg Je Een Stabiele MLM Downline Voor Lange Termijn Succes?

Het bouwen van een een succesvolle en stabiele MLM Downline kan één van de uitdagendste taken zijn die je als Netwerk Marketer tegenkomt.
Echter met onderstaande tips is het niet alleen mogelijk om een succesvolle en stabiele MLM downline in een hele korte tijd op te bouwen, maar je kunt het ook nog min of meer automatisch doen.

Jouw succes als Netwerk Marketer en jouw financiele groei is voor een groot gedeelte afhankelijk van het succes van je MLM downline.
Hoe succesvoller je MLM downline, hoe groter jouw bonus aan het einde van elke maand.

Het geheim voor een succesvolle en stabiele MLM Downline ligt in duplicatie.
En daarmee bedoel ik niet dat de mensen die je inschrijft jouw gaan dupliceren, maar dat je een simpel systeem gebruikt wat héél eenvoudig te dupliceren is voor je MLM downline.
In feite hoef je je downline in eerste instantie maar twee dingen te leren.

  • Prospecten: oftewel het leren selecteren van de juiste mensen voor jouw product en business.
  • Closen: oftewel het succesvol afsluiten van de deal.

Wanneer je zelf iemand hebt ingeschreven voor je business opportunity is het zaak om er voor te zorgen dat deze persoon zo snel mogelijk geld gaat verdienen.
Dat is immers de reden waarom hij of zij in je MLM downline is gestapt.

Het enige wat jij nu hoeft te doen als sponsor is deze persoon leren hoe hij/zij iemand uitnodigt voor jouw product presentatie waarin ook je zakelijke mogelijkheid besproken wordt.
En hoe daarna deze persoon daadwerkelijk in te schrijven als klant of als nieuwe distributeur.

Deze presentatie geef je bij voorkeur via een vooraf opgenomen conference call of via een webinar.
In de gratis
MLM training leer je hoe je dat doet.

Het leren prospecten en closen leer je je nieuwe distributeur via wekelijkse conference calls, waarbij je actief aan het rollplayen bent.
Stel daarvoor een vaste dag en tijd in en zorg dat je een email broadcast naar je gehele MLM downline stuurt met daarin de dag en tijd van je conference call.
Dit is dan tevens het moment voor je distributeur om vragen aan je te stellen.
Bedenk goed dat naarmate je MLM Downline groter wordt je minder tijd hebt om bij elke nieuwe distributeur één op één alle vragen te beantwoorden.
Dat neemt ontzettend veel tijd in beslag en is ontzettend inefficient.
Door een wekelijkse call op te zetten waar je MLM Downline op in kan bellen bespaar je jezelf enorm veel tijd en energie.

Tijd en energie die je kunt besteden aan het genereren van leads voor je product en business en het inschrijven van nieuwe klanten en distributeurs.

In deze calls leer je je MLM downline stap voor stap hoe te leiden met het product en te closen met de zakelijke mogelijkheid.
Ik weet het dit is precies tegenovergesteld aan hoe je MLM bedrijf het je heeft aangeleerd.

Maar denk hier eens over na:
De hoogte van jouw inkomen uit je MLM downline  wordt bepaald door het aantal producten of diensten wat er daadwerkelijk binnen je organisatie is omgezet.
Niet uit het aantal distributeurs wat er is ingeschreven.
Je directe inkomen uit je business komt ook van je klanten en niet van je distributeurs.

Mischien ontvang je een bonus als je iemand in je MLM downline toevoegt maar meestal is dat niet zoveel.
Een klant die echter keer op keer je product of dienst afneemt levert je elke maand inkomen op.

In je presentatie biedt je dus ook beide mogelijkheden.
Je prospect schrijft dan in als klant of hij schrijft in vanwege het product, maar krijgt daarbij de mogelijkheid om ook nog eens een extra of zelfs meer dan full time inkomen op te bouwen met dat zelfde product.
Welke mogelijkheid je prospect ook kiest, het levert je inkomen op.

Het is een fabeltje om te geloven dat je maar 5 mensen hoeft te vinden die er ook weer 5 vinden.
Je kunt beter 100 mensen hebben in je Downline die je elk elke maand €100,- opleveren dan 5 die er ieder € 2000,- opleveren.

Door je MLM Downline op die manier op te bouwen bouw je een hele stabiele organisatie, die zich alleen maar uit blijft breiden.
En kan je MLM Downline 7 dagen per week 24 uur per dag doorgroeien zonder dat jij daar zelf het hele land voor door hoeft te rijden, of op de meest onmogelijke of ongewenste tijden ergens aanwezig moet zijn.

Elke nieuwe distributeur in je MLM downline , ongeacht of jij die zelf hebt ingeschreven of dat iemand in je downline dat heeft gedaan,kan inpluggen op je wekelijkse training call en kan direct beginnen met het genereren van inkomsten.
Wanneer je nieuwe distributeur binnen een paar dagen al inkomsten genereert is hij natuurlijk verkocht en is de kans dat hij binnen de kortste keren stopt drastisch vermindert.

Wanneer je zelf slechts 4 of 5 mensen per week in je MLM downline toevoegt dit consistent blijft doen, en je bovenstaand systeem toepast, dan zit je binnen een paar maanden al op zo’n 30-40 nieuwe mensen per week in je MLM downline.
En dat alles terwijl je nog evenveel tijd en energie besteedt aan je business.
En dat is naar mijn menig exact waar Netwerk Marketing en het groeien van een grote MLM Downline om draait.

Wanneer je een stabiele en succesvolle MLM Downline wilt, schrijf je dan vandaag nog in voor de Gratis MLM Training

Op Jouw Succes

Franka Peels
 

 

 Tagged As: , ,