Warning: Illegal string offset 'post_thumb' in /home/franka/public_html/wp-content/themes/profitstheme_11/lib/layouts/html.php on line 48

OrganoGold -Tips Om Leads Te Genereren Voor Je Business

OrganoGold Succes Tips

Gewoonlijk MLM genoemd, is multilevel marketing een briljante manier om geld te verdienen vanuit een thuisgebaseerde bedrijfskans. OrganoGold is een multilevel marketing company, die biologische koffie in de markt zet en distribueert. Zoals andere MLM bedrijven, geeft OrganoGold een mogelijkheid om geld te verdienen via netwerk marketing. Je sluit je simpelweg aan bij de OrganoGold distributeurschap business en gaat op zoek naar nieuwe distributeurs om te rekruteren in je downline.
Terwijl je downline groeit, groeit ook je inkomen, omdat je niet alleen geld verdiend aan je eigen verkopen, maar ook aan het verkoopvolume van je downline.

Om je downline te laten groeien, moet je zoveel mogelijk leads genereren en wanneer je niet weet hoe je dat moet aanpakken, ben je gedoemd te falen; net als 98% van de mensen, die zich aansluiten bij de MLM business.

Dus Hoe Zorg Je Dan Voor Het Genereren Van Leads Voor Je OrganoGold MLM Business ?

Als je al eens eerder een MLM business hebt geprobeerd, werd je waarschijnlijk verteld, dat je leads moet zoeken tussen je vrienden, familie, studiegenoten enz.
En dat deed je dan en waarschijnlijk zonder enig succes! Om leads te genereren, moet je in de juiste doelgroep zoeken naar leads.
Dit zijn de mensen, die de producten nodig hebben en evt. geïnteresseerd zijn in de onderliggende bedrijfskans.

OrganoGold

 

4 Briljante Manieren Om Leads Te Genereren Voor Je Organo Gold MLM Business

Artikelmarketing:
Schrijf geweldige artikelen, waarin je jouw Ganoderma Koffie producten, hun baten en de onderliggende bedrijfskans uitlegt.
Vervolgens post je die artikelen online in artikeldirectories en online magazines.
Tenslotte zet je jouw contactgegevens of links naar je website of blog aan het eind van de artikelen en verzoek je jouw lezers om contact met je op te nemen of je website of blog te bezoeken voor meer informatie.
Dit is de makkelijkste manier om leads te genereren, aangezien de mensen die naar deze informatie zoeken al meteen geïnteresseerd zijn in je Organo Gold Coffee daarom zijn ze ook jouw doelgroep.

Sociale media-marketing:
Er zijn miljoenen pagina’s en groepen op sociale media platforms gemaakt, specifiek gemaakt voor netwerk marketeers, door netwerk marketeers.
Sluit je aan bij groepen en pagina’s en verbind je met andere  netwerk marketeers, aangezien potentiële leads waarschijnlijk hier ook op kijken voor informatie.

Maak een blog aan:
Net als artikelmarketing, is bloggen nog een briljante manier om leads te genereren voor je OrganoGold business, door informatie te geven.
Los van het posten van informatieve artikelen op je blog, kun je het aankleden met foto’s van je OrganoGold producten en videopresentaties die potentiële leads aan zullen trekken

Videomarketing:
Sommige mensen hebben de voorkeur om video’s te bekijken in plaats van artikelen te lezen.
Dus wat denk je ervan om een paar leuke video presentaties te maken over je OrganoGold producten, hun baten en een korte uitleg van de OrganoGold bedrijfskans en zet je ze dan op YouTube? Je kunt ook hier je contactgegevens en/of links naar je website of blog aan het eind van de video zetten.

Als je succesvol wilt zijn in het genereren van leads voor je OrganoGold MLM business, dan zijn dit de strategieën, die je moet volgen.
Vergeet het zoeken naar leads in je warme markt en andere archaïsche methoden, zoals het uitdelen van flyers of het ophangen van posters.

Leer vandaag nog hoe je jouw OrganoGold  downline explosief gaat laten groeien.
Meldt je nu direct aan voor de gratis OrganoGold  Insider Succes Training. De lessen zijn eenvoudig te volgen, direct toepasbaar en brengen snel resultaat

Deel deze OrganoGold post op je facebook

Tagged As: