Warning: Illegal string offset 'post_thumb' in /home/franka/public_html/wp-content/themes/profitstheme_11/lib/layouts/html.php on line 48

MLM Downline | Zorg Dat De Mensen In Je Downline Blijven

MLM Downline Bouwen Hoe Doe Je Dat

Een van de meest voorkomende fouten die netwerk marketeers maken, is het bespringen van elk ademend wezen om ze een verkoop praatje te geven.
Dit is niet alleen irritant, maar ook nog eens de reden waarom vrienden en familie leden je ontlopen als de pest.
Je komt bekend te staan als iemand die zijn/haar bedrijfs kans aan iedereen opdringt, en vroeg of laat krijg je de reputatie als iemand die mensen alleen maar ziet als geld generator voor je bedrijf.

Wat is dan de juiste manier om je MLM downline op te bouwen?
Zonder dat je iedereen die je kent de oren van het hoofd zeurt, is het mogelijk om mensen naar je toe te laten komen, in plaats van andersom.
Als je het juiste imago presenteert en je je leads goed selecteert, zal je al snel een netwerk hebben of MLM downline die gepassioneerd zijn over wat zij voor het bedrijf doen.

 Wordt een persoon met waarde.

Laat iedereen zien dat je hulp biedt voor een specifiek probleem.
Wees oprecht geïnteresseerd in het verbeteren van hun leven.
Op je Twitter en Facebook accounts plaats je een beetje informatie met behulpzaam advies over hoe je het probleem aanpakt waar jij een expert in bent.
Als jou specialisatie de gezondheids industrie is, zorg dan dat je een persoon met autoriteit bent op dat gebied.
Op deze manier zullen mensen onbewust tot je aangetrokken zijn wanneer zij of mensen die zij kennen het zelfde probleem hebben.

Gebruik de sociale media op een verantwoordelijke manier

MLM Downline

Stuur niet iedereen een bericht met een link naar jouw verkoop praatje.
Dat is een zekere manier om alle hoop om prospects om te zetten naar je MLM Downline de das om te doen.
Gebruik de sociale media om een imago van jezelf te creëren als zijnde een vrolijk, aardig persoon die op recht, echt en slim is.
Behalve het geluk dat komt met het zijn van een natuurlijke magneet van mensen, als jouw sociale media kontakten zien hoe actief en zinvol je leven is en dat je een doel hebt, zullen zij zichzelf met jou willen associeren.
Je kan details plaatsen over hoe succesvol een bedrijfs vergadering was, hoe jij je gezegend voelt en dankbaar bent voor de goede dingen die in jouw bedrijf gebeuren, etc.
Dit zal de interesse winnen van je vrienden, die je dan een bericht sturen of je bellen over wat je allemaal hebt gedaan.

Raak de “Iedereen is een potentiële prospect” mentaliteit kwijt

Oude netwerk marketing strategieën leren je dat je iedereen moet behandelen als een potentiële MLM downline.
Vernietig die mentaliteit – niet iedereen heeft het in zich om jouw netwerk uit te breiden, en niet ieedereen zal dus in je MLM downline in willen stappen.
Dat is precies waarom je niet het toonbeeld van wanhoop mag zijn door al je familie leden en vrienden te bellen, omdat zij het niet allemaal in zich hebben zich bij jouw MLM Downline aan te sluiten.
En daarbij, zelfs als de twijfelaars zich in je MLM downline voegen, is de kans groot dat ze niet blijven, simpelweg omdat ze geen persoonlijke connectie hebben met de tandem van problemen oplossen die jouw bedrijf biedt.
Ze zijn alleen uit op geld.
Trucjesover hoe je een MLM downline opbouwt, komen op een ding aan; Wordt een persoon van waarde die mensen aantrekt wiens problemen je op kan lossen. Op deze manier ben je er zeker van dat je je MLM Downline opbouwt uit personen die in jouw bedrijf geloven.
Start vandaag nog met het opbouwen van jouw MLM Downline.
Meld je direct aan voor de Gratis MLM Internet Marketing Training
De lessen zijn eenvoudig te volgen, direct toepasbaar en brengen snel resultaat.
Tenzij je natuurlijk al de Beste MLM leads en genoeg inschrijvingen hebt 😉

Tagged As: