Warning: Illegal string offset 'post_thumb' in /home/franka/public_html/wp-content/themes/profitstheme_11/lib/layouts/html.php on line 48

Netwerk Marketing -Veel Gemaakte Fouten Die Je Van Succes Weerhouden

Netwerk Marketing Fouten Die Je Dient Te Vermijden

Dit artikel laat je zien wat je vooral niet moet doen, om succes te kunnen behalen in Netwerk Marketing
Je hebt het vast en zeker al vaker gehoord en het is een statistisch feit dat 97% van de mensen faalt in deze geweldige industrie.
Om te voorkomen dat je één van die statistieken wordt vermeld ik hieronder de meest voorkomende fouten die je absoluut moet vermijden.

  • Een onbekend product kiezen

Veel mensen maken deze fout wanneer ze een extra of vervangend inkomen willen genereren met netwerk marketing.
Offline of online, je kunt over mensen gehoord hebben die miljoenen verdienen met dat specifieke product.
Dat is echter geen enkele garantie dat jij dat ook zult doen.
Voordat je start met het bedrijf verzeker je er dan van dat je een absolute passie hebt voor het product.
Kies niet zomaar blind een product uit. Wat bij `Jan` past en wat hem een geweldig inkomen oplevert hoeft niet per definitie bij jou te passen.

  • Lid worden van een slecht presterend netwerk marketing programma

Hoe hard je het ook probeert, hoe goed je je best ook zult doen.
Je zal geen succes behalen als je inschrijft bij een slecht presterend netwerk marketing bedrijf.
En met slecht bedoel ik dan ook, een netwerk marketing bedrijf die producten levert die van slechte kwaliteit zijn en niet doen wat ze beloven of waarvan het compensatie beleid te wensen overlaat. Een goed Netwerk marketing bedrijf richt zich vooral op de kwaliteit van de producten die zij promoten en hebben het belang van hun distributeurs hoog in het vaandel staan.

  • Je alleen richten op mensen die je kent.

Dit houd in, een namenlijst maken van iedereen die je kent, en contact met ze opnemen, in de hoop dat ze bij je in je netwerk marketing business in stappen.
Zelfs al ken je 500 mensen, dan zal het niet als een verassing komen wanneer slechts twee of drie van hen interresse tonen in je netwerk marketing opportunity.
Dit is dan ook exact de reden waarom je zelden of nooit de complete familie van de top verdiener binnen je bedrijf op het podium ziet staan.
De sleutel , als je naar netwerk marketing prospects zoekt, is om er voor te zorgen dat je een relevante en doelgerichte aanpak hebt.
Om die reden is het ook te adviseren om een blog op te zetten en relevant verkeer naar je blog te sturen.

netwerk marketing

  • Bloggen over jouw specifieke product of het netwerk marketing programma

Sommige mensen zullen  het hier niet mee eens zijn, maar bloggen over het product of het netwerk marketing programma op zich, is niet de juiste aanpak.
Mensen zijn op zoek naar oplossingen voor problemen. Als je een blog schrijft over bijvoorbeeld het trainen van je hond, dan trek je  mensen aan die geïnteresseerd zijn producten die gerelateerd zijn aan het trainen van je hond.
Dit is de eenvoudigste manier om mensen in je netwerk marketing business te krijgen en succes met je  netwerk marketing business te behalen.

PS: Als je nog geen stap voor stap plan hebt om je Netwerk Marketing Business efficient en effectief te laten groeien   Meld Je Dan Nu Aan Voor De GRATIS Internet Netwerk Marketing Succes Training
De lessen zijn eenvoedig te volgen, simpel toe te passen en brengen snel resultaat.
Tenzij je al genoeg inkomen en inschrijvingen hebt natuurlijk  😉

 

meer netwerk marketing tips

Tagged As: