Netwerkmarketing : Voeg Voortdurend Nieuwe Klanten Toe In Je Business.

Netwerkmarketing Systeem Onmisbaar Voor Succes

Om succes te kunnen hebben met je netwerk marketing business zul je met een systeem moeten werken dat zich gedurende de tijd al vele malen heeft bewezen.
En dan bedoel ik niet 2-3 mensen per maand inschrijven die na 3-4 maanden er weer mee stoppen, nee ik bedoel minimaal 3-4 mensen PER WEEK die direct in kunnen pluggen op het systeem waarmee je werkt en op die manier in een hele korte periode inkomsten kunnen gaan genereren.

Wanneer je een bewezen netwerkmarketing systeem hebt dat direct gerichte prospects aantrekt en waarmee je consequent klanten en distributeurs toevoegt in je business dan heb je de meest krachtige tool in huis die je je maar kunt wensen.

[http://www.youtube.com/watch?v=50xXfmSLkOc]

Maar hoe ziet zo’n  Netwerkmarketing systeem er eigenlijk uit?

Een goed netwerkmarketing systeem staat het je toe je tijd zo efficiënt en effectief mogelijk te gebruiken en is opgebouwd uit een aantal simpel te volgen stappen, niet alleen voor jezelf, maar uiteraard ook voor je downline.

Je systeem helpt je om op dagelijkse basis nieuwe Netwerk Marketing Leads te genereren, deze leads op eenvoudige wijze op te volgen, zodat je een relatie kunt opbouwen met je publiek, en dan om deze leads te converteren naar betalende klanten en of distributeurs.

dat klinkt heel simpel, en dat is het ook.

Om nieuwe mensen in te schrijven, hetzij als klant hetzij als distributeur, heb je leads nodig.
Een lead is eigenlijk niet meer dan de persoonlijke gegevens van iemand die op je site is geweest en om meer informatie vraagt, that’s it, niet meer en niet minder. De kwaliteit van je lead wordt bepaald door de content die je op je site hebt staan.

Hoe meer deze content resoneert met hetgeen waar je “ideale”prospect naar op zoek is, hoe groter de kans dat hij of zij zijn gegevens achterlaat en om meer informatie vraagt.

Je hebt nu een beginpunt om te kunnen starten met het opbouwen van je relatie met je lead.
Kijk mensen kopen enkel van je als ze weten dat jij de persoon bent die hen kan helpen datgene te verkrijgen waar zij naar op zoek zijn. Dat gehele proces is weer gebaseerd op vertrouwen.

Om je leads nu te kunnen converteren naar betalende klanten zul je als eerste een selectie proces moeten hebben waarbij je de serieuze prospects kunt selecteren van de curieuze prospects. je zult dus exact moeten weten wat te zeggen, wanneer het te zeggen, en hoe het te zeggen.

Het is een mythe om te geloven dat iedereen die zijn gegevens op je site achterlaat ook daadwerkelijk klant of distributeur zal worden. Wanneer je 40% van je leads daadwerkelijk in kunt schrijven, dan ben je goed bezig.

netwerkmarketing

Wanneer je een netwerkmarketing systeem op z’n plaats hebt, hoef je niet opnieuw het wiel uit te vinden of veel tijd te stoppen in het uitdenken van een strategie.
Je kunt direct aktie ondernemen, op basis van een solide plan.
En je downline kan er direct op inpluggen en aan de slag.
Je hebt een systeem of een reeks procedures, die je keer op keer kan volgen en wat iedereen in je downline heel simpel kan volgen.
Elk succesvol bedrijf,  van coffeeshops tot luchtvaartmaatschappijen zijn gebouwd op systemen.
De medewerkers van Star Bucks, American Airlines, en bijna elk ander succesvol bedrijf weet precies welke actie ze moeten ondernemen, elke keer dat een klant binnen wandelt.
Ze volgen vastgestelde procedures en de stroom van actie, wat consistente resultaten garandeert.

Met een netwerkmarketing systeem heb je een actieplan.

Leer jezelf aan hoe je precies de juiste actie moet ondernemen en om de juiste dingen op het juiste moment te zeggen.
Je hoeft niet te raden. Stop met denken. Volg het succesvolle netwerkmarketing systeem.
Er is een bewezen marketing systeem dat je ondersteunt, dat consequent de beste resultaten oplevert, en garant staat om telkens de gewenste resultaten te behalen als je het gebruikt.

Laat je familie en vrienden met rust, netwerkmarketing is net als elk ander bedrijf gebaseerd op MARKETING. Om tientallen mensen in te kunnen schrijven zul je dagelijks nieuwe leads moeten genereren. je vind al die mensen nooit binnen je familie of vriendenkring. Daarbij komt dat je warme markt niet gekwalificeerd is. De lead die via je site meer informatie aanvraagt is dat hoogstwaarschijnlijk wel. Je bent nu namelijk bezig met attraction marketing of te wel het aantrekken van mensen in plaats van aan mensen trekken.

Trek gerichte prospects aan zonder mensen achterna te jagen. In plaats daarvan, presenteer je jezelf als een deskundige probleemoplosser.

Biedt echte oplossingen voor echte problemen en je Multi Level Marketing prospects zullen graag zaken met je doen.

Diskwalificeer de prospects die geen match zijn, probeer niet om ze te overtuigen, het zal je een hoop tijd, energie en hoofdpijn besparen.
misschien lukt het je om één of twee mensen met overtuigen in te schrijven, je zult echter zien dat zij ook weer net zo snel verdwenen zijn. Verspilde moeite dus.
richt die energie liever op mensen die daadwerkelijk hebben aangegeven dat ze nodig hebben of willen wat jij biedt.
Amateurs overtuigen, Professionals selecteren.

Ontdek hier hoe je een simpel netwerkmarketing systeem op kunt zetten voor jouw business.
Start vandaag nog met leren aantrekken van tientallen gekwalificeerde prospects per week. Meld je nu aan voor de MLM Insider Succes Training.
Tenzij je natuurlijk al genoeg klanten en inschrijvingen hebt ;-)

Als je deze Netwerkmarketing  blogpost waardevol vindt, klik dan op de “like”of “share”button en laat een berichtje achter op onze facebook pagina.

Tagged As: , ,