Warning: Illegal string offset 'post_thumb' in /home/franka/public_html/wp-content/themes/profitstheme_11/lib/layouts/html.php on line 48

Herbalife Business Succes

Herbalife Business Succes- Hoe Een Herbalife Business te Bouwen

Door: Franka Peels

Ben je Herbalife Distributeur en vraag je je af hoe je het inkomen kunt verdienen dat je wenst?
Netwerk marketing heeft een ongelimiteerd inkomsten potentieel, en toch …héél veel mensen verdienen heel weing.

Ik zal hier uitleggen hoe een Herbalife Business te bouwen door gebruik te maken van een methode die effectief is en veel eenvoudiger is dan de oude manier waar je waarschijnlijk over gehoord hebt.

Headline

De reden dat zovelen falen in netwerk marketing is omdat ze oude marketing technieken geleerd worden die voor de meeste mensen niet werken.
Dit is onder andere een lijst maken van 100 namen van familie, vrienden en kennissen, mensen uitnodigen voor een presentatie bij je thuis of in een hotel, of het uitdelen van flyers en vistikaartjes overal waar je komt

Deze verouderde methoden leiden zelden tot succes.
En de reden dat ze niet effectief zijn is omdat je iemand probeert te overtuigen om in je business te stappen terwijl ze nooit enkele interesse daarin hebben getoond.
De aanname in deze is, dat omdat iemand je kent en vertrouwd, hij of zij hoogstwaarschijnlijk wel geïnteresseerd zal zijn.
Dit is meestal niet het geval.
Wanneer iemand niet het verlangen heeft om extra geld te verdienen met MLM, dan is de kans  dat ze van gedachten veranderen omdat ze je kennen niet erg groot.
Mochten ze wel instappen dan is het resultaat vaak dat ze snel ontmoedigd raken en opgeven.

Herbalife

Je moet echter weten dat er een eenvoudigere manier is om een Herbalife business te bouwen.
De nieuwe manier van marketing  gaat over het verkrijgen van de nodige skillset om gekwalificeerde leads te genereren, leads die geïnteresseerd zijn in wat je te bieden hebt.
In plaats van tijd te verspillen aan het proberen te overtuigen van familie, vrienden en kennissen om bij je in je Herbalife business te stappen, kun je beter met mensen spreken die al overwegen om in een MLM business te stappen om een extra inkomen te genereren.
Een ieder die een inkomen wil verdienen met een home based business en op zoek is naar de juiste business voor hem of haar is een gekwalificeerde prospect, en dat zijn de beste leads om te hebben.

Dus hoe trek je nu die gekwalificeerde leads aan om in je Herbalife business in te kunnen schrijven.

Er zijn een paar manieren waarop je dit kunt doen.
De eerste is om een video te creëren waarin je aanbiedt om mensen te leren succesvol te worden in Herbalife.
Je leidt ze naar een datacapture pagina waar ze hun gegevens achter kunnen laten om meer informatie van je te ontvangen.
Deze leads ontvangen dan via je autoresponder een aantal emails over MLM en hoe ze met Herbalife inkomen kunnen genereren op dezelfde manier als jij doet.

Een andere methodeom leads aan te trekken  is via een Blog.
Deze blog moet informatiefzijn, met goede inhoud en Tips die ze verder helpt om inkomen te genereren.
Je blog kan een opt in box hebben, net als een datacapture pagina, waar mensen in kunnen schrijven voor je nieuwsbrief.

Zorg dat je video en Blog tips en support geeft in de algemene zin.
Je wilt absoluiut niet van elk bericht een salespitch maken, dit zal mensen eerder afstoten.
Als mensen je als een leider zien die hen de vaardigheden kan leren die ze nodig hebben om te slagen, dan zullen ze je volgen in je Herbalife business.

Dit is hoe je succesvol een Herbalife business kunt bouwen.
Je kunt de vaardigheden leren die je nodig hebt om het inkomen te genereren dat je wenst, door methoden te gebruiken die bewezen hebben te werken.

Wanneer je nog geen stap voor stap plan hebt om je Herbalife Business effectief te laten groeien, meld je dan nu aan voor de gratis Herbalife Insider Succes Training.
De lessen zijn GRATIS,  eenvoudig te volgen, direct toe te passen en brengen snel resultaat.
Tenzij je natuurlijk al genoeg Herbalife leads en inschrijvingen hebt 😉

Headline

 

Deel deze Herbalife Blogpost met je vrienden op Facebook

Tagged As: