Warning: Illegal string offset 'post_thumb' in /home/franka/public_html/wp-content/themes/profitstheme_11/lib/layouts/html.php on line 48

De Snelweg Naar Netwerk Marketing Succes

 

Waarschijnlijk geloof je niet dat het mogelijk is om meer dan 2-3 mensen per week in je Netwerk Marketing business toe te voegen,
laat staan 3-5  mensen per dag.

Toen ik in 1996 in mijn eerste Netwerk Marketing bedrijf stapte liep ik continu met mijn hoofd tegen de muur.
Ik gaf homeparties, deelde flyers en DVD’s uit, maakte een lijst met namen van familie, vrienden, bekenden, bekenden van bekenden, stond op jaarmarkten en braderieën, en raakte alleen maar meer en meer gefrustreerd.
Al die dingen die jij  waarschijnlijk ook aan het doen bent in jouw Netwerk Marketing bedrijf of gedaan hebt en waarvan je merkt dat het je gewoonweg niet die resultaten geeft die je graag wilt.

Wat ik na enkele jaren van ploeteren en amper vooruitkomen vooral inzag was dat als ik ook maar ooit een grote organisatie op wilde bouwen in Netwerk Marketing,met een fulltime inkomen,ik niet anderen achterna kon blijven jagen.

Ook al had ik daar wel enigszins resultaat mee, er zaten gewoonweg niet genoeg uren in een dag om daar succesvol een fulltime inkomen mee op te bouwen.
Ik ging mijn hele aanpak en strategie veranderen zodat…..


…..ANDEREN MIJ GINGEN BENADEREN, VOOR MEER INFORMATIE OVER MIJN PRODUKTEN EN DIENSTEN.

netwerk Marketing Succes
En dat is exact wat je dient te doen om je klantenkring en Netwerk Marketing downline succesvol op te bouwen.
ongeacht of je nu € 1000,- per maand wilt verdienen of € 1000,- per dag.

Door vooraf een relatie op te bouwen met je specifieke doelgroep zul je honderden zo niet duizenden prospects hebben die jou benaderen, en klaar zijn om je product af te nemen of bij je in te schrijven.
Het is het verschil tussen mensen aantrekken voor je business of aan mensen trekken om in je business te komen.

Je dient jezelf te positioneren op elk gebied van je marketingcampagne , of dat nu online op je website is, in een artikel , of in direct mail
Bouw een relatie op met je prospect op het gebied van het product dat jij biedt. Laat mensen weten dat ze bij jou in goede handen zijn, omdat jij hen kunt helpen dat te verkrijgen wat ZIJ willen.

Dit is slechts één concept dat je dient te beheersen en dat absoluut essentieel is voor jouw  Netwerk Marketing succes.
(In andere Blogposts zal ik hier verder op ingaan hoe je dat precies doet.)

Dit is hoe enorme Netwerk Marketing organisaties ontstaan, dit is hoe enorme bedrijven groot worden en groot blijven.
Dit is hoe leiders elke week op het podium komen, en zien hoe hun Netwerk Marketing downline groeit met enorme aantallen nieuwe distributeurs.
En dit is exact hoe jij ook een enorme downline kunt opbouwen.

In het kort…..

Om een Netwerk Marketing business te groeien en om dat groots te doen,heeft niets te maken met het najagen van anderen,
het hele land doorrijden van hotelmeeting naar hotelmeeting ” dressed for success”, In de hoop dat je prospect op komt dagen op de meeting.
Het heeft ALLES te maken met het opbouwen van een relatie met je prospect en hen te helpen om dat te verkrijgen waarnaar zij op zoek zijn, en dan heb je tientallen mensen per dag die JOU  benaderen en JOU vragen om meer informatie.

Ongeacht wat je vermarkt, hoe geweldig je producten zijn, hoe lang ook je bedrijf bestaat, hoe geweldig het compensatieplan er ook uit ziet. Het hebben van mensen die jou benaderen is hoe jij een enorme Netwerk Marketing organisatie en inkomen op gaat opbouwen.


Toegewijd aan jouw Netwerk Marketing Succes

Franka Peels

Tagged As: ,