Warning: Illegal string offset 'post_thumb' in /home/franka/public_html/wp-content/themes/profitstheme_11/lib/layouts/html.php on line 48

MLM-Hoe Te Slagen In MLM

MLM Succes

De mogelijkheden om met een MLM business een meer dan fulltime inkomen op te bouwen trekken in de huidige economische omstandigheden meer mensen aan dan ooit te voren.
Meer en meer mensen willen hun inkomen aanvullen om van de leuke dingen in het leven te kunnen (blijven) genieten,
en voor een groot aantal is het zelfs pure noodzaak geworden om een aanvullend inkomen te creëren of om het huidige inkomen te kunnen vervangen.

Jammer genoeg loopt het MLM avontuur voor 95% van de mensen vroegtijdig af.
Een droom armer en een teleurstelling rijker.
Om te kunnen slagen en een aanvullend of fulltime inkomen te kunnen creëren in elke MLM business  is het van cruciaal belang dat je de volgende punten begrijpt en vooral toepast in je MLM business

MLM

MLM draait om Marketing

MLM Marketing heeft niets te maken met het maken van een namenlijst, het uitdelen van flyers of mensen uitnodigen voor hotelmeetings.
Marketing is:
“Het geven van 110% van jezelf, om de ander te helpen datgene te verkrijgen wat de ander wil.”
Lees die zin nog maar eens paar keer over en denk er maar eens over na.
In MLM en marketing in het algemeen gaat het om de ander en niet om jou.
Wanneer je dit principe begrijpt en beheerst ben je al ruim over de helft, en kun je zoveel geld verdienen met elk MLM product als je maar wilt

 Leidt met het MLM product en niet met de zakelijke MLM mogelijkheid.
De meeste mensen maken de fout om zich voornamelijk te richten op het inschrijven van nieuwe MLM business partners en zich niet of nauwelijks te richten op het inschrijven van product gebruikers ( klanten).
Wat zij zich niet realiseren is dat zij hiermee enorme bedragen aan inkomsten aan hun neus voorbij laten gaan.
Uiteindelijk komen je MLM inkomsten uit het aantal producten en diensten wat er binnen je MLM organisatie is omgezet, en niet uit het aantal zakenpartners wat je hebt ingeschreven.
Je kunt beter 20 mensen inschrijven omdat ze het product willen, waarna  er 5 tevens met de zakelijke mogelijkheid aan de slag gaan, dan 40 mensen inschrijven vanwege de belofte die het compensatieplan biedt en waarvan 80%  na een maand of drie verdwenen is omdat ze nog niets verdient hebben.
Het zijn de product gebruikers die voor je directe MLM inkomen zorgen.

Het genereren van goede kwaliteit MLM Leads.
Zoals in nr. 1 beschreven is marketing niet meer en minder dan : De ander helpen te verkrijgen wat die ander wil.
Wanneer je dit principe goed beheerst is het een koud kunstje om je op het pad te begeven van wat het is waar je prospect naar op zoek is, en tientallen hoog gekwalificeerde MLM leads per dag te genereren.

Om een grote MLM business te kunnen bouwen heb je duizenden en duizenden leads nodig.
Mensen die op zoek zijn naar wat je te bieden hebt. Hoe beter je in staat bent om je te richten op hetgeen je prospect werkelijk wil, hoe meer leads je zult genereren.
Je hoeft dan ook nooit meer je familie en vrienden lastig te vallen.

Een simpel te dupliceren MLM systeem.
Je directe MLM inkomsten komen zoals gezegd uit je product gebruikers, dit is het enige waar jij directe controle over hebt binnen jouw business.
Je passieve inkomsten, oftewel residueel inkomen komt uit het volume wat er binnen je downline omgezet wordt.
Dit is ook het inkomen waar de meeste mensen in MLM naar op zoek zijn, dit is de belofte waarom ze ingeschreven hebben op de zakelijke MLM mogelijkheid.
Over je passieve inkomsten heb je geen directe controle, maar kun je indirect wel behoorlijk wat invloed uitoefenen; door ervoor te zorgen dat het systeem wat je voor duplicatie binnen je organisatie gebruikt zo simpel te houden dat iedereen binnen de kortste keren inkomen kan genereren.
Het houden van hotelmeetings, home party’s of het uitdelen van talloze flyers is voor het overgrote deel van de mensen om verschillende redenen niet dupliceerbaar  en genereert allerminst snel inkomsten.
Wat je wilt is dat je nieuwe distributeur of zakenpartner binnen een dag of twee resultaat heeft,
en dat kan alleen als je je systeem zo simpel houdt dat iedereen er direct op kan inpluggen en ermee aan de slag kan.

Een mentor
Wanneer je nieuw bent ingeschreven in je MLM business wordt je meestal overweldigt door allerhande informatie.
Ieder nieuwe distributeur krijgt hetzelfde standaard verhaal over het  maken van een namenlijst, het bijwonen van hotelmeetings etc.
De directe upline geeft meestal deze technieken door aan de nieuwe distributeur die zij inschrijven omdat dat hetgeen is wat ze geleerd wordt door het bedrijf, terwijl ze in hun achterhoofd al weten dat deze technieken niet of nauwelijks werken.
Ze blijven dit echter doen in de hoop dat wanneer ze maar genoeg mensen inschrijven er uiteindelijk wel iemand is die blijft hangen.
Om werkelijk succes te kunnen hebben in je MLM business heb je iemand nodig die je het Marketing VAK leert.
Iemand die je leert hoe je in de “psyche kruipt” van je prospect.

Iemand die je leert hoe jij JEZELF neer zet als een expert op het gebied van wat je vermarkt.
Iemand die je leert wat  te zeggen, wanneer te zeggen, hoe te zeggen en waarom het op die manier te zeggen om 40% van je prospects succesvol in te kunnen schrijven in JOUW MLM business.
Iemand die technieken en tools gebruikt die vandaag de dag werken.
Iemand die je leert hoe je van het Internet je beste vriend gaat maken om tientallen geïnteresseerden per dag aan te trekken.

 

Wanneer je werkelijk wilt slagen in MLM en een fulltime inkomen of meer wilt verdienen dan zijn bovenstaande 5 punten onmisbaar en van cruciaal belang.
PS: Als je nog geen stap voor stap plan voor succes hebt om je MLM Business effectief te laten groeien  Meld Je Dan Nu Aan Voor De GRATIS MLM Insider Succes Training
Tenzij je al genoeg inkomen en inschrijvingen hebt natuurlijk ;-)

Headline


 

 

 

 

 

MLM Op Facebook

Tagged As: , , , ,